Cei de la Look sunt cunoscuţi pentru bicicletele de şosea în principal, dar pentru 2012 au pregătit şi câteva modele de off-road interesante.

Look 920

Atenţia este atrasă imediat la acest model de pipa din aliaj integrat – tehnologie utilizată iniţial pe modelul de şosea 695. Lăsând la o parte designul neobişnuit, cei de la Look susţin că această pipă îmbunătăţeşte acurateţea controlului direcţiei, probabil pentru că oferă o înălţime mai mică ceea ce ajută la distribuţia greutăţii mai uşor spre faţă în timpul căţărărilor.

Cadrul este din carbon şi are un înveliş metalic turnat pe tubul inferior care are ca scop îmbunătăţirea rezistenţei la impact cu mai mult de 60%.

Două versiuni ale acestui model vor fi disponibile: o versiune la 3500 euro cu RockShox Ario şi una la 4100 euro ce va conţine un sistem de suspensie DT Swiss. Ambele sunt accesorizate cu SRAM XX, furcă RockShox SID XX, jante DT Swiss XR400 şi cauciucuri Schwalbe Racing Ralph.

Look 986

Pipa este tot din carbon iar pentru bottom bracket a fost ales BB30. Alte componente de pe acest model sunt groupset-ul de la SRAM X0, jante DT Swiss XR400 şi cauciucuri Schwalbe Racing Ralph. 

Din nou sunt disponibile 2 versiuni ale acestei biciclete, una cu un preţ de 2655 euro iar cealaltă la 2360 euro.

Look X85

Noua bicicletă cu cadru de carbon şi frâne pe disc marchează întoarcerea companiei franceze pe piaţa de ciclocross. Cadrul are o greutate de 1.150g, un headset de 1-1/8in şi este compatibil cu roţi de 29in. Este echipată cu SRAM Rival, jante Fulcrum Red Metal 29XL şi cauciucuri Hutchinson Bulldog CX, toate acestea la un preţ de 2950 euro.

sursa: bikeradar.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.