Noul groupset Shimano Deore LX 2013 este dedicat bicicletelor de trekking, oras si confort. Componentele sunt mai usoare, mai performante si ofera siguranta si incredere. Grup este disponibil in doua culori, argintiu si negru.

Angrenajul triplu cu brate Hollotech 2 (FC-T761) se fabrica in doua variante, cu foi de 48-36-26 de dinti si cu 44-32-24 de dinti. Schimbatorul de pinioane a fost construit cu un dublu servo-mecanism ce ii confera o stabilitate mare si protectie la mizerie si vreme rea. Noua forma ii permite sa stea mai aproape de pinioane permitand o schimbare mai rapida si mai precisa. Grupul de 10 pinioane (CS-HG81-10)e disponibil in doua variante cu dinti de 11-32 si de 11-34. Pe aceste pinioane se foloseste lantul directional HGX pentru 10 viteze (CN-HG74).

Manetele schimbatoare (SL-T670) sunt model nou cu forme ergonomice, ce permit schimbarea facila a vitezelor. Beneficiaza de tehnologiile Rapidfire Plus, 2-Way Release si au un afisaj clar pentru indicarea vitezelor.

Franele hidraulice pe disc (BR-T675) sunt mai eficiente ca niciodata. Etrierul are o putere mare si e usor de servisat datorita sistemului One way bleeding. Datorita acestui sistem inlocuirea uleiului si aerisirea se fac mult mai usor, fara a mai exista riscul aparitiei bulelor de aer in circuit. Manetele hidraulice (BL-T675) au sistemul Servo Wave pentru o buna modulatie si au o forma ergonomica pentru trei degete.  Se poate opta si pentru frane V (BR-T670), ambele manete fiind compatibile cu sistemul Ispec ce le permite sa fie montate pe ghidon impreuna cu manetele schimbatoarelor.

Si butucii de fata cu dinam sunt model nou, au prinderi QR de 5mm si sunt disponibili in varianta pentru frana disc sau pentru frana V. Pentru frane V (DH-T670) butucul poate fi de 2,4W sau de 3W, iar pentru frana disc (DH-T675) este doar de 3W. Ambii butuci sunt foarte bine sigilati, ofera un mare randament si ruleaza lin si precis pe conuri si bile. Sunt usor de intretinut, reglat si servisat.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.