După ce au arătat în 2011 cum se organizează o cursă de șosea la nivel internațional, cu un număr record de participanți, organizatorii Turului Ciclist al Sibiului ne pregătesc o surpriză de proporții in acest an. Competiția va fi transmisă live de Digi Sport în 4 țări.

Abonații Digi Sport din Romania, Ungaria, Cehia și Slovacia vor avea prilejul să urmărească în perioada 04-08.07.2012 sportivi din 16 țări, care vor lupta pentru supremație într-o cursă care le va pune la încercare capacitățile fizice.

Dacă Digi Sport o să vă ofere prilejul de a viziona cursa live în fața televizoarelor Ciclism.ro, în calitate de partener media, o să vă țină la curent cu toate noutățile care o să apară inainte de eveniment și in timpul desfășurării cursei.

 

3 COMMENTS

  1. In sfarsit ceva actiune la tv de la noi. Chiar ma bucur acum ca nici Turul Romaniei nu mai trece pe pa mine prin oras

  2. Asta nu-i stire, ci doar trebuie catalogata ca “SENZATIONAL” ! Mai bine de atat, nu se poate! Ar mai fi ceva de adaugat: macar pana sa inceapa acest Tur, sa fie mediatizat la TV. In acest fel, exista sansa sa fie si spectatori pe margine. Perioada este excelenta. Anul trecut, pe Transfagarasan la (si spre) FINISH ar fi putut fi mult mai multi, dar oricum este un inceput. Bravo!

  3. Sorin are dreptate, stirea trebuie catalogata ca SENZATIONALA, n-am mai vazut o competitie de ciclism din romania transmisa la tv, turul sibiului este la editia a 2a dar se bucura de un sprijin enorm din partea liderilor locali, iar faptul ca evenimentul va fi transmis la tv o sa aduca mai multi spectatori romani in jurul acestui sport, oricum in romania exista multi oameni care urmaresc marile tururi cicliste din europa insa e un lucuru extraordinar sa poata urmari o competitie romaneasca de un nivel bun, o competitie importanta din calendarul internationa.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.