După 5 ediţii de Geiger MTB Challenge şi numeroase alte competiţii de mountain bike cross country ProCycling Team crede că e timpul să multiplice această experienţă punând în practică proiectul “TRIADA MTB 2012”.

Realizarea acestei serii de concursuri de mountain bike este posibilă în primul rând cu sprijinul sponsorului principal al seriei, MAPEI, brand care a sprijinit ciclismul la diferite niveluri în ultimii 20 de ani. De asemenea fiecare eveniment este realizat în parteneriat cu autorităţile locale, respectiv Primăria Târgovişte, Primăria Braşov, Primăria Sibiu, lucru care asigură continuitatea pentru sezoanele următoare.

De ce Târgovişte, Braşov şi Sibiu?

– Târgovişte – la doar o oră de Bucureşti veţi găsi trasee suficient de tehnice şi solicitante pentru a vă pune la incercare abilităţile, dar accesibile în acelaşi timp oricărui practicant al mountain biking-ului.

– Braşov – unul din cele mai cunoscute oraşe montane din ţară care ar putea deveni cu uşurinţă pe viitor un loc de referinţă şi de întâlnire pentru mountain bike în Romania.

– Sibiu – un eveniment cu o notorietate deja consacrată care rămâne în continuare o provocare şi un punct de referinţă atât pentru riderii cu experienţă cât şi pentru amatorii dornici de aventură.

Ce aduce nou această serie:

1. Clasament general al cărui scop este pe de o parte premierea celor mai buni mountain bikeri din Romania, iar pe de altă parte posibilitatea fiecărui participant de a se evalua în comparaţie cu ceilalţi competitori din întreaga ţară.
2. Standardizarea nivelului calitativ de organizare a competiţiilor de mountain bike din punct de vedere al traseelor, premiilor, logosticii, cronometrajului etc. La aceasta serie în viitor vor putea adera şi alte competiţii naţionale care respectă standardele în ce priveşte organizarea.
3. Implementarea standardelor si regulamentelor internaţionale în competiţiile de mountain bike din Romania.

Ciclism.ro, în calitate de partener oficial al acestor evenimente, vă recomandă sa dați curs invitației ProCycling team și să participați la toate evenimentele din această serie.

Pentru înscrieri puteți accesa site-ul oficial: http://www.bikeromania.ro/

Înscrierile încep în data de 12.03.2012

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.