Pentru anul 2012 Shimano și-a revizuit linia existentă de pantofi de MTB, dar a și dezvoltat o nouă serie de modele XC. Aceștia sunt dedicați celor care fac performanță, celor care utilizează biciclete all mountain dar și doamnelor sau domnișoarelor. Diferența ‘’Rider tuned’’ dintre Cross Country și All-Mountain se va păstra.

Shimano SH-XC60 – care conform producatorului cântărește doar 665 grame pe pereche, va fi pe viitor cel mai ușor pantof de MTB de la Shimano. Este disponibil între mărimile 38 și 48. Prețul recomandat de vânzare este 740 lei.

 

Shimano SH-XC50 va fi disponibil în 2 variante. XC50 are o greutate de 673 grame. Shimano SH-XC50N promite a fi un pantof pentru toate sezoanele, la o greutate de 681 grame. Prețul de vânzare recomandat pentru ambele versiuni este de 530 lei.

 

Shimano SH-M162 este considerat pantoful All-Mountain. La un preț de  530 lei modelul este disponibil cu diferite caracteristici, special concepute pentru utilizarea lui pe teren dur. Shimano SH-M162 are construit în partea superioară protecții și o talpă de cauciuc cu posibilitate de demontare.

 

Shimano SH-WM82 este noul pantof de damă de MTB pentru 2012. La un preț recomandat de 530 lei pantoful are o talpă din fibră de sticlă, întărită cu poliamid și plăcuțe detașabile.

 

 

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.