Ritchey Logic oferă noul sistem MonoCurve, ce este deja disponibil la vânzare.

“În primul rând ghidoanele şi pipele sunt specialitatea noastră – suntem foarte pasionaţi de aceste componente”, spune Sean Coffey, director marketing la Ritchey Logic. “Odată cu noul design al pipei C260, deschiderea mai mare din partea pieţei şi progresele ce au fost făcute la capitolul ghidoanelor din carbon, am simţit că în sfârşit putem veni cu un produs care să aibă toate caracteristicile pe care ni le-am dorit, un produs de care să fim mândri”.

Păstrând tendiţa spre o cât mai înaltă calitate, sistemul MonoCurve se bazează pe o pipă 86° – C260 fiind adaptatată pentru o gaură mai curbată – pentru o poziţie mai joasă şi mai agresivă.

“Majoritatea sistemelor integrate rezistă mai mulţi kilometri în ciclismul profesionist. Este un sistem foarte interesant pentru că are un nivel de rigiditate şi o greutate care sunt destul de greu de atins cu un ghidon şi o pipă separate”, spune Coffey.

Porţiunea EvoCurve oferă un unghi de 4° între partea centrală a barei ghidonului şi părţile laterale, cu o formă uşor ovală. Mergând în jos, Ritchey apelează la un stil ergonomic pentru MonoCurve.

Sistemul este fabricat în întregime din carbon. Cei de la Ritchey susţin că greutatea este de 353g, dar modelul este disponibil în 8 variante de dimensiuni diferite:

– ghidon de 40cm cu lungimea pipei de 90, 100 sau 110mm

– ghidon de 42cm cu lungimea pipei de 110, 120 sau 130mm

 – ghidon de 44cm cu lungimea pipei de 120 sau 130mm

MonoCurve este deja disponibil şi costă 480 euro. Un preţ destul de mare într-adevăr, dar nu exagerat spune Coffey: “Ţinând cont că preţurile pentru tehnologii avansate în ciclism sunt din ce în ce mai mari, pentru un ghidon care oferă acest nivel de performanţă preţul este acceptabil”.

sursa: bikeradar.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.