Shimano a decis sa-si largeasca oferta de produse cu o linie noua de rucsaci dedicati ciclismului. Noii rucsaci model 2013 beneficiaza de multe inovatii utile si placute si sunt creati special pentru a satisface nevoile ciclistilor. Inginerii si designerii de la Shimano au petrecut sute de ore studiind, testand, imbunatatind si modificand acesti rucsaci. Rezultatul acestor eforturi e o serie de bagaje pentru ciclism cu un design ergonomic, greutate redusa si functii utile. Noile produse vor fi puse in vanzare din luna octombrie a acestui an.

O noua tehnologie numita ACCU3D (Accurate 3D technology) incununeaza gama de varf a rucsacilor Shimano. Produsele ACCU3D sunt create pentru a se potrivi exact cu formele anatomice ale ciclistilor. Toate piesele sunt atent studiate si construite pentru a se mula perfect pe corp, fara sa se miste, sa alunece sau sa provoace disconfort. Se folosesc materiale inovative, foarte usoare si rezistente, curelele stau fix, fara sa se slabeasca sau sa alunece, forma este aerodinamica si creeaza un tot unitar cu corpul ciclistului. Orice strers si disconfort asupra corpului sunt eliminate, astfel ciclistul isi poate mentine toata atentia si energia la traseul de parcurs. Shimano a conceput patru modele diferite de rucsaci pentru toate disciplinele si pentru toate gusturile.

UNZEN reprezinta varful de gama si beneficiaza de tehnologia ACCU3D. Este special creat pentru sporturile extreme, pentru ciclistii aventurosi, pentru iubitorii de munte. Rezista fara probleme la stilurile agresive de pedalat, iar datorita sistemului Rider Fit Cross Harness permite aerului sa racoreasca spatele si sa impiedice transpiratia. Sunt disponibile trei marimi – 6L, 10L, 15L, toate in trei variante coloristice. Rucsacii au curele ajustabile ce pot fi aranjate intr-o varietate de pozitii pentru a se potrivi perfect pe orice corp. UNZEN este echipat cu un sistem de hidratare premium si are o multime de mici detalii foarte utile – acces pe lateral, spatiu pentru casca si armura, bucle pentru deschiderea facila a fermoarelor, buzunar pentru scule, suport pentru lanterna.

ROKKO este un rucsat bun la toate. Se poate folosi la excursii in natura sau la o plimabare in oras. Are o capacitate de 12L si la alegere se poate dota si cu sistem de hidratare.

TSUKINIST este creat special pentru navetisti, acei ciclisti ce merg cu bicicleta la servici. Este oferit in doua variante de 20L si 30L si are partea din spate respirabila pentru a impiedica aparitia transpiratiei. Are incluse multe caracteristici specifice cum ar fi compartientul captusit pentru laptop, buzunarul dedicat pentru smartphone si husa de ploaie intens colorata.

OSAKA este rucsacul mesagerilor. Este facut sa fie folosit in mediul urban si e disponibil in doua variante, de 25L si 35L. Este stabil si rezistent, beneficiaza de un sistem de reglare rapida a curelei, un organizator si un compartiment captusit pentru laptop.

Sursa – Shimano

1 COMMENT

  1. Cel din prima imagine imi place mult de tot; e chiar si aerodinamic din cate vad.
    Mi-ar prinde bine un rucsac de acest gen in special cand ies pe sosele montane.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.