Pana nu demult magazinul PlayBike era cunoscut drept un jucator in lumea mountainbiking-ului si a BMX-ului, dar anul 2012 aduce noutati, iar PlayBike face pasi seriosi si in lumea sportului de anduranta prin marcile pe care le ofera spre comercializare.
Incepand din 2012, PlayBike este importator si distribuitor al cunoscutei marci italienesti de produse optice si echipament de protectie Briko.
Fondata in 1985 de Alberto Brignone, firma Briko a produs initial, in mod surprinzator, ceruri de competitie de inalta performanta pentru schi alpin si a propulsat rapid sportive italieni spre podium. Evolutia produselor a fost apoi una logica, Briko dezvoltand ulterior ochelari pentru schi, casti de protectie si ochelari pentru ciclism. In anii ’90, Briko a avut colaborari Marco Pantani si Mercatone Uno, cu Fassa Bortolo, dar si cu Saeco/Cannondale si Volvo/Cannondale, poate cele mai cunoscuta dintre toate, sportivi de legenda precum Mario Cipollini, Ivan Gotti, Tinker Juarez, Alyson Sydor, Missy Giove sau Myles Rockwell utilizand produsele Briko in cele mai aprige conditii.
Briko detine numeroase patente in domeniul opticii sportive pe care le utilizeaza in producerea unor ochelari de acuratete vizuala impecabila. Tehnologia THRAMA, care reduce zgomotul vizual, amelioreaza contrastul si neutralizeaza razele ultraviolet, lentilele multistratificate THRAMA Revo care optimizeaza contrastul culorilor complementare si elimina reflexiile nocive sau noul sistem de lentile FilTHRA, responabil pentru optimizarea campului de profunzime si pentru balansul natural al culorilor, sunt doar cateva dintre ingredientele specific Briko.
Bineinteles, PlayBike ofera si restul gamei Briko, in principal casti de protectie de inalta performanta. PlayBike este, de asemenea, singurul magazin din Romania care comercializeaza oficial marcile istorice Colnago si Campagnolo, dar are intotdeauna si alti asi din lumea andurantei in maneca. Sunteti asteptati la PlayBike pentru a admira si a pipai pe viu produse Litespeed si Merlin, marci care nu mai au nevoie de nici o prezentare.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.