Oakley a lansat al 4-lea model din colecţia de ochelari cu lentile interschimbabile Switchlock, numit Radarlock, ce va fi disponibil din vară.

Stilul modelului Radalock este similar cu cel al modelului Radar, dar are un mecanism mai uşor de schimbare a lentilelor şi o acurateţe optică mai mare.

Tehnologia încorporată de Switchlock pentru modelul Radarlock este similară ca şi concept cu cea a modelului Jawbone şi anume faptul că există un mecanism construit în ramă care asigură poziţia fixă a lentilelor. Această aşa-zisă „balama” permite schimbarea lentilelor mult mai uşor, fără folosirea forţei. Execuţia pentru Radarlock este destul de diferită iar stilul este mult mai delicat decât cel al Jawbone.

Schimbarea lentilelor la acest model este mai uşoară în practică decât pe hârtie şi este un proces mai puţin violent decât la alte modele. Cu alte cuvinte, utilizatorii ochelarilor Radarlock nu vor avea frica de a strica ceva atunci când vor înlocui lentilele – din păcate tot trebuie să atingi lentilele atunci când le schimbi.

Oakley va oferi Radarlock în ambele mărimi standard, dar şi XL pentru specialiştii în contratimp şi triatlon sau pentru cineva care vrea pur şi simplu să aibă un câmp de vizualizare mai mare. Acoperirea laterală este identică, ramele fiind diferite doar în partea centrală.

În ciuda aspectului asemănător între Radarlock şi Radar, lentilele nu pot fi schimbate între cele două modele. Un beneficiu al complexităţii modelului Radarlock, construit din mai multe părţi, este infuzia de culori pentru un potenţial de personalizare mai mare.

Radarlock va fi oferit în 9 culori standard ale ramelor şi 12 nuanţe de lentile. Kitul standard va include 2 lentile, în timp ce modelele fotocromatice vor include doar una. Preţurile vor fi de la 239 euro până la 289 euro. 

sursa: bikeradar.com

1 COMMENT

  1. Superbi ochelarii astia; dar nu se precizeaza din ce material este confectionata rama?!…..are mare importanta!
    De obicei toti ochelarii cedeaza de la rama, in special cei cu lentile interschimbabile.
    Am o pereche de la Shimano cu rama din Grilamid TR-90 cu 3 lentile de schimb si se comporta excelent, nu se aburesc niciodata si nu se zgarie iar lentilele se schimba extrem de usor.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.