Odată cu primirea noului echipament pentru anul 2012 echipa ProCycling Geiger Team a hotărât să ne invite, în calitate de partener, la o ședință foto.
Vă putem spune că nu a fost simplu de loc, pentru că echipa ProCycling a transformat o simplă ședință int-un maraton de trei zile pe biciclete.
Trei zile fotograful Robert Ghement a fost alături de echipă și i-a urmărit îndeaprope. Nu a contat că a fost soare, ploaie, vânt sau chiar și zăpadă în această dimineață. Binențeles că și noi am fost alături de ei și i-am surprins în timpul ședinței foto.
După un stagiu de pregătire de o săptămâna  în Sicilia, echipa este deja bine pregătită și fiecare membru are câteva mii de kilometri la activ. Toți sunt deja foarte nerăbdători să ia parte la cât mai multe competiții în acest an.
Primele 2 concursuri din țară la care îi putem vedea vor fi Maros Bike XCO Cup în 7 aprilie și  Trofeul Chindiei în 29 aprilie, concurs care face parte din Triada MTB 2012, organizat chiar de echipa ProCycling Geiger Team.
Le dorim mult succes și multe premii în sezonul care urmează!
Photo credit: ciclism.ro

8 COMMENTS

  1. Pentru o asa echipa importanta..si ff buna..se puteau face niste poze mult mai reusite! oricum..succes baieti in 2012

  2. Ieri am trecut pe langa 2 ciclisti de la Geiger , cred ca atunci se intorceau de la sedinta foto
    Succes!

  3. BAFTA BAIETI! sa ne faceti sa fim mandrii de voi, si cel mai important – sa ajungeti cu bine la finish in toate cursele. HAI SIBIUL!!!!

  4. Stiu ca ala care observa este, dar chiar asa, sa ii puna in scara magarului, de la cel mai mic la cel mai mare. Mi-as dori ca concursurile de la noi sa aiba o clasa speciala pentru echipe profesioniste. Nu prea are farmec cand te duci la un concurs si stii ca nu ai nici o sansa la podium pentru ca vin oameni care fac asta in mod profesionist.

  5. o echipa care face cantonament in Sicilia pentru a fi in forma maxima pentru prima competitie importanta nu poate fi decat una profesionista. Sunt convins ca toata lumea va admira,la fel si eu ,va doresc bafta!
    PS: parca echipamentul de anu trecut eram mai frumos 🙂

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.