După experiența din 2011, organizatorii GÂRBOAVELE XC, Clubul de ciclism Galați, au arătat că și-au facut temele foarte bine și au organizat în 2012 un eveniment de excepție.

Cu toate că vineri a plouat destul de puternic traseul ales de Maus&Co a rezistat și în ziua cursei concurenții au avut condiții ideale de concurs. Noul traseu a fost gândit foarte bine, fiind eliminate porțiunile unde se formează noroi, cu doua urcări tehnice și cu două coborâri foarte spectaculoase.

Starul a fost dat cu precizie elvețiană, la ora 11.00 pentru Avansați și la ora 11.05 pentru Amatori și Fete. Încă de la începutul cursei conducerea la categoria Avansați a fost preluată de cei doi prieteni, Marius Ionașcu (DHS Tibiscus Team) și Ștefan Morcov (Bikers Team), cei doi reușind să mențină același tempo pâna la finalul cursei, terminând împreună. La Amatori cursa a fost dominată de  Vlad Bogdan (Warpsoft) iar la fete Lupu Roxana (Bikers Team) a pornit în forță și a terminat cursa pe locul 1 fără emoții.

Vremea excelentă, organizarea de excepție și numărul mare de concurenți îi obligă pe cei de la Club Ciclism Galați să se pregătească de pe acum la alte evenimente la fel de frumoase și în viitor.

Din partea Ciclism.ro, partener media la acest eveniment, multe felicitări organizatorilor. Este primul eveniment din Moldova la care participăm și putem spune că ne vom întoarce oricând bucuroși.

 

 

 

Foto credit: ciclism.ro

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.