La numai câteva zile de la premiera din Canada, Romania va fi printre țările care vor aduce în cinematografe cel mai nou film despre diferite comunități de mountain bike din lume. Iubitorii sportului pe două roți vor avea ocazia să-i vadă în premiera pe cei mai buni sportivi de mountain bike din lume în acțiune. Filmul se va difuza joi, 26 Aprilie, începând cu ora 19:30 la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City. Biletul de acces are un preț special de 15 RON.

Strength in Numbers este un film de acțiune sportivă care explorează cultura de mountain bike prin experiența celor mai buni rideri din lume. Anthil Films, în co-producție cu Red Bull Media House, au creat un film care va schimba modul în care lumea percepe mountain biking-ul, atât pe ecran cât și în afara lui. Strength in Numbers combină acțiunea progresivă și arta cinematografică cu povești convingătoare din viața reală, din mountain bike.

Creatorii filmelor “The Collective”, “Roam”, “Seasons” și “Follow Me” au călătorit în toată lumea pentru a găsi comunitățile care reprezintă diferitele laturi ale sportului, filmând în British Columbia, Nepal, Scoția, Austria, Elveția, California, Utah și Parcul de Mountain Bike Whistler. Pentru echipă și rideri, Strength in Numbers reprezintă un mod de a progresa și de a răsplăti acest sport.

În film apare o selecție diversă de rideri, printre care se află unele dintre cele mai mari nume din sport, incluzându-i pe: Andrew Shandro (câștigător a doua titluri la Cupa Mondiala de Downhill, medaliat cu aur la X-Games, etc.), Brandon Semenuk, Cam McCaul, Gee Atherton (campion mondial de downhill), Graham Agassiz, Matt Hunter, Rene Wildhaber, Thomas Vanderham și Wade Simmons. Grupul de rideri este alcătuit dintr-un mix de profesioniști, nou-veniți și rideri locali, cu Anthony Messere, Adam Billinghurst, Rachel Atherton, Ryan Howard și Steve Smith apărând de asemenea în film.
“A trecut ceva timp și de-abia aștept să văd ce au reușit baietii de la Anthill.”, declara campionul mondial de downhill, Gee Atherton. “Pentru mine, ca rider, este extraordinar să fac parte dintr-un proiect ca acesta – e o șansă să ajut la creșterea și progresul acestui sport.”
Premiera mondială a filmului va fi pe 20 aprilie  2012 în Monterey, CA, la festivalul Sea Otter Bike, urmat de evenimente cinematografice în toată lumea. Pe 24 mai, Strength in Numbers va fi disponibil pentru toată lumea prin premiera online gratuită pe redbull.com/bike. Va fi lansat apoi pe DVD+BluRay și iTunes în toata lumea. Mmisiunea filmului este să inspire și să arate cum noi suntem o parte dintr-o comunitate globala care iubește să se dea cu bicicleta. Pentru a face asta, o versiune de bază a filmului va fi difuzata online gratuit în toamna anului 2012.

Pentru trailer, accesează: anthillfilms.com sau redbull.com

Strength in Numbers este produs, scris, regizat și editat de Anthill Films în co-producție cu Red Bull Media House. Este prezentat de Shimano și Trek în asociere cu Contour HD, Clif Bar, Pinkbike.com și PRO Components. Suportul adițional pentru film este oferit de Parcul de Mountain Bike Whistler, Kona, Toyota Trucks, Scion, Oakley, Easton, Evoc, Big Mountain Adventures, Verbier St. Bernard și Ride Nepal.

Anthill Films este o companie care se ocupă de producția sportivă, cu sediul central la Squamish B.C. Anthill este deținut și controlat în mod colectiv de Colin Jones, Darcy Wittenburg, Darren McCullough, Ian Dunn și Jonathan Schramm.

Red Bull Media House este o companie media globală care produce și distribuie materiale convingătoare despre sporturi, cultură și lifestyle pe mai multe platforme.
Compania media a fost fondată în Austria în 2007 și din 2011 are o filială în America de Nord.

1 COMMENT

  1. Eu is singurul de aici care am cautat situl filmului si am ajuns la o organizatie despre homosexuali ce sufera de sida?

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.