Chiar și piloți de la Napoca Rally Academy se pregătesc intens pentru acest Start, ei vor fi prezenți cu mașina de curse a pilotului Bogdan Marișca.

Pe lângă ei vor mai fi prezenți: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj care vor prezenta mijloacele lor de salvare și descarcerare în caz de accident, pentru a ne simții în siguranță unitatea de Jandarmerie Județeană Cluj Alexandru Vaida Voevod va prezenta mijloacele lor din dotare și intervenție pentru siguranța cetățeanului.

Pentru prima oară în România un concurs de ciclism MTB va fi monitorizat prin GPR, sistemul a fost dezvoltat și pus la dispoziția organizatorilor de către firma Arobs din Cluj Napoca. Ce înseamnă această monitorizare? O parte din cicliști vor purta un locator Smilo care în timp real va furniza informații cu coordonatele gps ale ciclistului, astfel la linia de start/finish se va putea urmări pe harta traseului unde se afla acel concurent.

Startul Maratonului va avea loc în data de: 29 Aprilie, ora; 11:00 din centrul comercial Polus Center Cluj.
Traseele sunt de 30 km și 70 km și sunt concepute în așa fel încât cu un pic de antrenament se pot parcurge cu bicicleta în întregime – împărțite pe categorii de vârstă, sex – sunt gândite atât pentru amatori cât și pentru profesioniști pe măsură – astfel încât toți concurenții să poată gusta din plin plăcerea de-a pedala. Pe lângă descoperirea frumuseților pitorești ale acestei zone, dorim să dezvoltam ciclismul montan. Traseele străbat dealurile, văile, cursurile de apă, pădurile din zona Cluj.
Invitat special Blazso Marton câștigătorul Top Maratonului Ungariei, multiplu Campion Național, el a mai concurat la maratoane din România (Maros Bike Maraton) și revine în România deoarece este fascinat de relieful țării noastre.

 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.