Italienii de la 3T au dezvoltat o nouă versiune a pipei de carbon Integra ce este revoluţionară prin faptul că are integrat un computer Garmin GPS. Echipa profesionistă Garmin-Barracuda foloseşte acest tip de pipă în aceste zile în Turul Italiei.

3T şi Garmin au început să colaboreze la realizarea acestui model de pipă încă din toamna trecută. În locul clasicei clame de prindere, Integra are una ce este acoperită cu un fel de capac pentru a păstra forma liniară. 

Noul design inovator permite acestei pipe să integreze un computer Garmin. Integrarea directă a computerului în pipă oferă o siguranţă mai mare decât prinderile de cauciuc de la celelalte ciclocomputere. În plus acesta este plasat puţin în exterior astfel încât rutierul poate vedea mai bine ecranul.

Cei de la 3T susţin că există avantaje şi în ceea ce priveşte aerodinamica şi anume faptul că ciclocomputerul se află aproape la nivelul pipei, oferind o formă unitară celor două componente.

Acest model de pipă va fi disponibil imediat după finalul Turului Italiei şi va putea fi achiziţionat în 4 mărimi : 90, 100, 110 şi 120mm. Versiunea de 110mm cântăreşte 135g.

sursa: bikeradar.com

3 COMMENTS

  1. super fain.sa auzim si pretul acesteia.o cumparam cu tot cu gps sau separat?

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.