Cei de la Magura au făcut deja valuri anul acesta odată cu lansarea frânelor hidraulice RT8TT pentru contratimp şi a unui sistem de conversie numit RT8C, ce va fi folosit pentru şosea. Însă există şi alte produse pentru 2013 ce vor fi lansate de producătorul german, cunoscut pentru frânele şi suspensiile pe care le fabrică.

Magura are o linie nouă de furci de 29in, care se bazează pe un nou şi mai uşor lower. Noile furci vor purta numele de TS (Team Suspension) 6 şi 8, cu opţiuni de 80mm, 100mm şi 120mm. Nemţii au adăugat propriul ax de 15mm, denumit M15.  

Lowerele de 29in vor avea Magura DAD (Dual Arch Design) şi o prindere directă 7in/180mm de frână pe disc Post Mount. „Acest lucru are sens cu o roată de 29”, spune Stefan Pahl, suspension product manager la Magura.

Modelele TS6 utilizează un set de tuburi superioare şi sunt reglabile la interior între cele 3 opţiuni. La exterior, furcile arată exact la fel ca TS8, dar pentru că preţul este mai mic utilizează mai mult oţel.

Un model de furcă TS8 R 120 de 29in va avea o greutate de aproximativ 1.750g, iar preţul va fi undeva între 649$ şi 849$ în funcţie de model.

 sursa: bikeradar.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.