Producătorul german de căşti şi ochelari de soare Uvex, va oferi un nou model de cască pentru anul 2013 numit fp 5. Acesta va fi disponibil din această toamnă şi este deja utilizat de către echipa profesionistă Argos-Shimano. Cei de la Uvex vor mai oferi şi o cască Ultrasonic, dar şi un model nou de ochelari de soare – SGL 104.

Uvex fp 5 va fi lansată în cadrul târgurilor din toamnă aşa că pentru mai multe detalii va trebui să aşteptaţi până atunci. Noua cască va costa 229$ şi este produsă pe baza modelului fp 3, care va rămâne şi el în producţie.

Fp 3 este turnată astfel încât să permită o mai bună ventilaţie fără a sacrifica din siguranţă. Casca este fabricată cu ajutorul tehnicii Uvex „double inmould”, care utilizează o spumă mai fermă în jumătatea inferioară a căştii pentru o mai bună protecţie şi durabilitate.

Alături de fp 5, Uvex va lansa şi un model Ultrasonic ce va oferi aceeaşi retenţie şi acelaşi sistem de catarame pentru prindere ca fp 3, dar va fi disponibilă în 3 mărimi.

Versiunea cea mai mică va cântări 215g şi va avea un preţ cuprins între 149$ şi 169$.

Cel mai cunoscut model de ochelari de soare a celor de la Uvex, Crow Pro, va evolua în 2013 către modelul SGL 104. Noile perechi de ochelari vor fi disponibile într-o varietate de culori şi cu un preţ de 130$ pentru o pereche cu lentile normale fixate sau 140$ cu lentile fotocromice.

Nemţii susţin că cele două opţiuni de lentile fotocromice oferă cea mai largă transmitere a luminii din industrie.

sursa: bikeradar.com

2 COMMENTS

  1. Cat optimism. E foarte bine ca lanseaza pt 2013 in cazul in care nu vine sfarsitul lumii in 2012 :)) .

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.