SkirtBike este singurul eveniment destinat cu precădere femeilor care folosesc bicicleta și nu numai, la care doamnele și domnișoarele sunt încurajate să pedaleze în ținute chic în data de 3 iunie 2012 in Arad.

Iniţiativa:
SkirtBike îşi propune să redea femeilor curajul de a pedala în oraş şi de a se exprima în stilul lor unic şi cochet. Mersul pe bicicletă reprezintă un mod de viaţă echilibrat, plin de naturaleţe, simplitate, feminitate şi atitudine oriunde ai merge, la serviciu, la piaţă sau în oraş cu prietenii. Bicicleta este noua ”little black dress”.
Evenimentul SkirtBike a fost iniţiat de către VeloBello în anul 2010, iar anul acesta pe lângă Bucureşti, Iaşi, Timişoara şi Sibiu se va organiza şi la Arad. Iniţiatoarele proiectului sunt nişte bicicliste vesele, inteligente şi pasionate, care vor să convingă cât mai multe femei să înfrunte traficul din oraş pe două roţi.
SkirtBike Arad îşi propune să introducă bicicleta în viaţa de zi cu zi a femeilor şi a tuturor românilor lipsiţi de prejudecăţi.
În Arad, acest eveniment este organizat de către Asociaţia “Bike For All” în colaborare cu Asociaţia ”Paşi peste Graniţe”
Organizatorii acestui eveniment îşi propun ca scop principal promovarea mersului pe orice tip de bicicletă şi tragerea unui semnal de alarmă pentru autorităţiile arădene care să ducă la conştientizarea din partea acestora a nevoii de piste pentru biciclişti şi rastele pentru siguranţa bicicletelor.

Scop şi obiective:
Obiectivul principal al acestui proiect este organizarea unei parade (promenadă) pe bicicletă la care vor fi prezente doamne şi domişoare care vor pedala în ţinute chic.
Organizatorii îşi propun să încurajeze femeile să folosească bicicletele ca mod de viaţă, în transportul lor de zi cu zi şi să înţeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricţionează în nici un fel activitatea, ele putănd purta orice fel de îmbrăcăminte fără a-şi pierde feminitatea.
Scopul acestui proiect este de a promova si sustine utilizarea bicicletei ca mijloc de deplasare urban, ciclismul ca stil de viata, prin intermediul unor evenimente de anvergura accesibile publicului larg.
Obiective secundare sunt:
conştientizarea şi responsabilizarea participanţilor cu privire la un stil de viaţă sănătos, mai ales prin ciclism;
realizarea unor materiale informative cu reguli folositoare pentru circulaţia în trafic cu bicicleta în siguranţă şi alte sfaturi utile;
organizarea unor cursuri de ciclism pentru doamnele şi domişoarele care vor să participe la eveniment, dar care încă nu ştiu să meargă pe bicicletă.

Inscrierile se fac la adresa http://bikeforall.ro/inscrieri-skirtbike-arad sau în ziua evenimentului 03 iunie 2012, până la ora 11:00 în Piaţa Avram Iancu. Evenimentul constă în parcurgerea pe bicicletă a unui traseu format din urmatoarea rută: Piaţa Avram Iancu – Palatul Administrativ – Piaţa Podgoria – Gara Mare CFR unde se va face un popas în vederea unei scurte ședinţe foto și întoarcerea pe aceeași rută la punctul de plecare. După promenada pe doua roţi toate participantele sunt invitate pe terasa KF la limonada și desert!
Premiile sunt oferite de Arina Varga, Just Bee, Beauty Collection, Event Solution, Pro Maniac, KF, Nazara Fashion Arad, Dental Consult , Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad.
Parteneri Media Kiss FM Arad 97,o FM, Lexus Publicitate, Bogdan Iorgovan, Ciclism.ro, DirtBike.ro.
Echipa Bike For All va doreste Spor la Pedalat!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.