Cum ne-am obișnuit deja aproape toată primăvara și în luna mai am avut la fiecare sfârșit de sâptămână câte un concurs.
După un weekend în care au fost suprapuse mai multe concursuri ca My MTB Race Iași sau Liman Bike Race, dar acestea fiind în zone geografice opuse, în al doilea weekend din luna mai Prima Evadare a condus detașat și a atins un nou record de participare cu peste 2000 de concurenți. Au urmat alte concursuri precum Defileul Jiului XC, mult așteptata Cupă Emmedue Sport, concurs desfășurat în două etape, una dedicată șoselei și una specială de MTB, și altele.

Nici luna Iunie nu se lasă mai prejos. Aveți de unde alege.
Maratonul Medieval Mediaș deschide luna cu cea de-a opta ediție și se pare că tot noroiul va predomina aici, chiar daca se anunță o zi însorită. Dacă sunteți pasionați de triatlon, tot în 2 iunie are loc prima cursă care este înscrisă în Bioeel Triathlon Grand Prix – Fără Asfalt.

Al doilea Weekend este dedicat concursului celor 3 Munți – un concurs care se desfășoară pe parcursul a 3 zile si la care poți lua parte dacă iți găsești un partener cu care să străbați împreună în fiecare zi câte un alt munte.
Pe 10 iunie are loc unul din cele mai vechi concursuri, Cupa Concordia, care a ajuns la a XVI-ediție.

În 17 iunie continuă Triada MTB 2012 cu concursul Brașov XCM, un concurs care promite multe. Cum ne-am obișnut deja cu concursurile organizate de ProCycling Geiger Team și Brasov XCM va fi un concurs cu traseu tehnic și zone spectaculoase.
În aceeași zi, la Iași va avea loc cursa Pe Roți Verzi.

Urmează un weekend cu două concursuri la prima lor ediție și unul la a doua ediție. Bikemotion Challenge Cup Onești va avea loc pe 23 iunie, urmată de Târgu Mureș MTB Trophy care  se anunță a fi un concurs greu, cu trasee de 50 și 100 km. Maratonul Tării Gugulanilor, desfășurat pe 24 iunie, ne va arăta zonă pitorească a munților Țarcu.

Luna iunie se va încheia cu DHS Corvin MTB Maraton , un concurs care la a doua ediție promite multe. Anul trecut acesta a arătat ca poate și s-a ridicat la așteptările unui concurs cu tradiție.

SkirtBike începe să ia amploare în orașele din România, dupa ce în 26 mai s-a desfășurat și la București (a treia ediție) și la Iași (a doua ediție). Pe 3 iunie Aradul va arăta că are  doamne și domnișoare care se plimbă cu bicicletă și în 24 iunie evenimentul continuă în orașele Sibiu și Timișoara.

Ciclism.ro va dorește spor la pedalat și vreme frumoasă!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.