La fel ca și la primul concurs – Trofeul Chindiei – al seriei de competiții Triada MTB 2012, Brașov XCM se anunța a fi un eveniment de excepție.

Organizatorul, echipa ProCycling din Sibiu, a reușit ,la fel ca și la Târgoviște, să organizeze startul din centrul orașului Brașov – Piața Sfatului. Plecarea din piață se va face în spatele mașinii de poliție până la ieșirea din oraș spre Pietrele lui Solomon după care se intră pe off road și se continuă traseul.

Cele două trasee, unul de 70 km cu 2.800 m diferență de nivel și al doilea de 40 km cu 1.300 m diferență de nivel, nu vor fi deloc ușoare. În stilul caracteristic al organizatorului, cum am fost obișnuiți an de an la Geiger MTB Challenge, traseele vor fi tehnice, cu urcări și coborâri interesante dar cu un final la care  orice concurent va fi mândru că le-a facut pe MTB și că a luat parte la acest concurs.
Traseele vor trece prin pârtia Bradul, Poiana Mică, Poiana Cristianului, Râșnov, Valea Hotarului, Poiana Brașov, Valea Popii, Valea Cărbunari, Dealul Pleșei, Dealul Bogdan, Bisericuța Păgânilor, Drumul Roșu, Postăvaru, Poiana Kanzel, Pârtia Lupului, Poiana Ruia, Poiana Stechil, Șaua Tâmpei, pe traseul turistic Triunghi Albastru, muchia Crucurul Mare.

La finalul concursului vă așteaptă a doua parte a discului Triada MTB, urmând ca a treia și ultima parte să o câștigați la Geiger MTB Challenge, în 19 August, la Sibiu.
Programul concursului si alte informații le găsiți pe site-ul evenimentului. Discutii libere găsiți pe forumul ciclism.ro.

Vă așteptăm pe 17 iunie la Brașov!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.