Clubul Sportiv Sibiu Sport Project, organizatorul Turului Ciclist al Sibiului, împreună cu ciclism.ro, organizează un concurs de desen dedicat copiilor din clasele 1 – 4. Copiii trebuie să facă un desen cu tema “Eu și bicicleta mea”. În majoritatea școlilor au fost deja împărțite pliante și se lucrează la promovarea concursului pentru a strânge cât mai multe desene care vor putea fi văzute și de publicul larg în perioada 2 – 8 iulie în curtea interioară a Primăriei Sibiu.

Desenele se pot depune în perioada 1 – 25 iunie la unul din cele 3 magazine colaboratoare – Explorer Sport (Calea Dumbrăvii Nr. 30 sau Str. Turnului Nr. 13) sau ActionSports (Șos. Alba Iulia Nr. 24). Aici părinții sau îndrumătorii elevilor o să primească și mai multe informații despre concurs.

Premierea se va face odată cu premierea Turului Ciclist al Sibiului, pe data de 8 iulie, unde cei mici vor avea onoarea să premieze câștigătorii Turului Ciclist al Sibiului și aceștia îi vor premia la rândul lor pe copii.

Câștigătorii vor fi anunțați telefonic cu două zile înainte de eveniment pentru a putea confirma participarea.

Organizatorii au reușit să strângă și câteva premii pentru micile talente astfel încât se vor premia 24 de desene în funcție de clasa și sexul copilului. Locurile I vor primi tricouri de ciclism pentru copii, locurile II vor primi mingi de fotbal pentru băieți și bandane pentru fete, locurile III vor primi mini lanterne pe care le pot atașa la biciclete. Fiecare premiant va mai găsi în punga de premiere și câte un album cu animale în format 3D și un breloc cu ceas.

Așteptăm cât mai multe desene din partea celor mici.

6 COMMENTS

  1. Buna ziua, Daca suntem din alta localitare(Oltenita,jud.Calarasi) putem participa? Putem trimite desenul prin posta.Asteptam un raspuns .

  2. La una din cele 3 magazine unde se depun desenele.
    Va rog sa scrieti pe verso numele copilului, clasa, scoala, indrumator, numele parintelui si telefonul acestuia.

  3. buna ,sunt Lacramioara din Sibiu si fata mea a castigat premiul 2 .Ptr prima data a concurat si a castigat asa ca sunt f multumita de cei ce s-au gandit la cei mici

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.