Companiile care susțin Turul Ciclist al Sibiului vor avea un concurs unde angajații se pot duela – Cursa Sponsorilor.

Anul trecut echipa câștigătoare a fost Takata I, locul II a fost adjudecat de echipa Continental și pe locul III au ajuns cei de la echipa Takata II. Și anul acesta cele două companii, Continental și Takata, sunt  favorite.

La individual masculin anul trecut a  câștigat Mircea Radovici, de la ConA, într-un timp de 39 de minute și Andreea Zeicu,de la Banca Comercială Carpatica, la feminin. Ambii fac parte și din echipa sibiană ProCycling Geiger Team.

Sâmbăta 23 iunie toți sponsorii sunt așteptați să ia startul de la Stadionul Municipal la ora 8.45, urmând ca startul oficial să fie dat la ora 9:00 din parcarea de la Gradina Zoologică. Traseul va trece prin Cisnădioara, Cisnădie, Sibiu, pe Str. Siretului, Calea Dumbrăvii, Parcarea de la Grădina Zoologică, intrarea pe pista de biciclete prin Parcul SubArini până în fața stadionului unde va fi finishul.

Sunt așteptate aproximativ 20 de echipe, fiecare având în componență maxim 10 persoane. Concurenții sau pregătit deja pentru concurs cu tricouri personalizate de ciclism sau șepci, astfel încât să fie cât mai vizibilă firma pe care o reprezintă. Echipele își fac strategii, se antrenează, deoarece în clasamentul pe echipe este luat în considerare al cincilea timp obținut. Asta înseamnă că nu este important timpul cel mai bun și că întreaga echipă trebuie să conlucreze în așa fel încât primii 5 să ajungă cât mai rapid la sosire.

La start se vor alinia echipe ale firmelor Atlassib, Polisano, Ambient, Gazeta Sporturilor, Coca Cola, Indsoft, Boromir, Continental, Marquardt, Takata, Compa, Tursib, Metropolis și Rud.

Le dorim succes și le mulțumim acestor firme că susțin Turul Ciclist al Sibiului!

 

1 COMMENT

  1. Salutare!!! Sunt unul dintre participanti. As vrea si eu daca se poate fotografiile ,sau un link de unde le dau download ! Multumesc anticipat !!!!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.