Peste 200 de persoane au participat astăzi la SkirtBike Sibiu 2012. De la fetițe de 4 ani până la doamne de peste 70 de ani, toate au venit cu biciclete cochete și fuste colorate, cu flori, cu copii și chiar cu căței, ca să arate că în Sibiu lumea iubește bicicleta.

SkirtBike Sibiu a început la ora 11.00 cu preluarea unui kit de participare pentru fiecare concurentă și înscrierea la tombolă. O mulțime pestriță a ocupat Piața Mare cu flori în coșulețele bicicletelor și cu baloane colorate agățate de ghidon. Una dintre concurente a primit fusta unicat creată de Diana Ribana chiar înainte de startul plimbării prin Sibiu, Nicole fiind aleasă pentru cea mai sugestivă poză cu tema “cum te pregătești pentru SkirtBike Sibiu”.

La ora 12.00 grupul biciclistelor din Sibiu a pornit pe traseul Piața Mare – Bulevardul Nicolae Bălcescu – Piața Unirii – Școala de Înot – Parcul SubArini – Bulevardul Victoriei – Parcul Astra – Bulevarul Nicolae Bălcescu – Piața Mare. Poze, public care a aplaudat coloana de bicicliste, o plimbare lejeră pentru toată lumea.

După aproximativ 45 de minute grupul a ajuns din nou în Piața Mare. A urmat o tombolă unde fetele au câștigat cercei cu biciclete, aranjamente de grădină cu bicicletă si sedințe gratuite la cursuri de Tae Bo oferite de Global Gym.

Tot astăzi Bicicleta zilnică a prezentat primele rasteluri pentru biciclete, pe care o să le vedeți în mai multe locații din Sibiu, proiect sustinut de Continental, Raiffeisen, Ambient și implemetat de Tudor Popa.

După eveniment biciclistele au avut posibilitatea să guste o prăjitura de la cofetăriile REDAL. Toți participanții au primit un voucher care le va permite să consume astăzi orice produs de la OLDIES PUB STRAND Sibiu cu reducere.

Mulțumim tuturor participantelor și le mulțumim colaboratorilor care au pus umărul pentru a face posibil acest eveniment: Magazinul AcționSport pentru susținere și suport tehnic, IDEAL Bikes pentru cele 2 biciclete Ideal pe care ne-am putut plimba și un premiu pentru care o să anunțam un concurs cât de curând, Diana Ribana pentru ajutorul în organizare și premiul unic pe care l-a creat, Tudor Popa pentru susținerea evenimentului și prezentarea rastelurilor de biciclete, Redal Cafe pentru voucherele oferite primelor 100 de participante, Oldies Pub pentru voucherul de reducere la After Party și nu în ultimul rând magazinului Explorer Sport pentru închirierea de biciclete doritoarelor care fie au venit din alt oraș, fie nu posedă încă o bicicletă.

Sperăm că toată lumea s-a simțit bine la această plimbare de duminică.

 

 

 

4 COMMENTS

  1. A fost foarte frumos! Felicitări pentru organizare! Așteptăm și celelalte evenimente organizate de voi! 🙂

  2. Felicitari la toate fetele care au pedalat.
    Felicitari Sibiului ca a gazduit asa eveniment.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.