Piaţa ciclocomputerelor este destul de ofertantă, însă cele destinate exclusiv căţărătorilor nu sunt atât de numeroase. 

Cu funcţii ce includ panta curentă şi panta medie, distanţele totale urcate şi coborâte şi altitudinea, căţărătorii sunt exact ţinta celor de la PRO cu acest nou ciclocomputer Scio Alti. Preţul a fost stabilit la 140$ aşa că poate fi considerat o opţiune de luat în calcul dacă ne raportăm la produsele rivale. O mulţime de funcţii într-un singur “pachet” poate fi descrierea acestui ciclocomputer.

În total are 21 de funcţii. În afară de cele enumerate mai sus, dispozitivul wireless ce cântăreşte 38g, mai afişează viteza curentă, maximă şi medie, distanţa totală şi temperatura.

Pe ecranul LCD monocrom de 1.7in, rândurile de sus şi mijloc sunt destinate altitudinii şi vitezei, în timp ce rândurile de jos sunt customizabile. Celelalte funcţii pot fi afişate doar câte una pe rând şi le poţi alege apăsând pe unul din cele 2 butoane.

Scio Alti poate fi ataşat de pipă utilizând curele elastice similare cu cele utilizate de Garmin. Senzorul wireless este ataşat de furcă şi transmite informaţiile către computer. Funcţionarea e asigurată de o baterie CR2032, ce trece în standby automat după 15 minute de inactivitate.

Va fi disponibil în 2 culori – alb şi negru. La fel şi modelul Scio (100$) care are toate funcţiile pe care le are şi Alti în afară de altitudine şi pantă.

sursa: bikeradar.com

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.