SkirtBike este singurul eveniment destinat cu precădere femeilor care folosesc bicicleta fie în timpul liber, fie ca mijloc de transport, fie pentru a se simți bine, a se relaxa sau a face mișcare. La acest eveniment doamnele și domnișoarele sunt încurajate să pedaleze în ținute cât mai cochete.

SkirtBike îşi propune să redea femeilor curajul de a pedala în oraş şi de a se exprima în stilul lor unic şi cochet. Mersul pe bicicletă reprezintă un mod de viaţă echilibrat, plin de naturaleţe, simplitate, feminitate şi atitudine oriunde ai merge, la serviciu, la piaţă sau în oraş cu prietenii. Bicicleta este noua ”little black dress”.
Evenimentul SkirtBike a fost iniţiat de către VeloBello în anul 2010, iar începând cu acest an Sibiul se alătură celorlalte orașe precum București, Arad, Iași, Timișoara, Baia Mare pentru a demonstra că doamnele și domnișoarele din Sibiu se dau pe bicicletă. Iniţiatoarele proiectului sunt nişte bicicliste vesele, inteligente şi pasionate, care vor să convingă cât mai multe femei să înfrunte traficul din oraş pe două roţi și de aceea ele se vor afla și la Sibiu în 24 iunie 2012.

SkirtBike Sibiu îşi propune să introducă bicicleta în viaţa de zi cu zi a femeilor şi a tuturor românilor lipsiţi de prejudecăţi.

Organizatorii SkirtBike Sibiu –  Ciclism.ro împreună cu Clubul Sibiu Sport Project, organizatorul Turului Ciclist al Sibiului îşi propun prin acest eveniment:
– promovarea mersului pe orice tip de bicicletă;
– să încurajeze femeile să folosească bicicletele în transportul lor de zi cu zi şi să înţeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricţionează în nici un fel activitatea;
– promovarea și susținerea utilizării bicicletei ca mijloc de deplasare urban, ciclismul ca stil de viață, prin intermediul unor evenimente de anvergura accesibile publicului larg;
– să redea femeilor curajul de a pedala în oraș și de a se exprima în stilul lor unic și cochet.

Înscrierile se vor face în ziua evenimentului, 24 iunie 2012, începând cu ora 11:00 în Piața Mare din Sibiu.

La ora 12:00 se va pleca într-o plimbare cu bicicleta pe un traseu ușor pe următoarea rută: Piața Mare, Str. Nicolae Bălcescu, Piața Unirii, Calea Dumbrăvii, Str. Lomonosov, Str. Școala de Înot, Parcul Sub Arini (pista de biciclete), Str. Avrig, Parcul Sub Arini (până la Olimpia), Str. Victoriei, Piața Unirii, Str. Nicolae Bălcescu, Piața Mare.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor care ne ajută la acest eveniment: Biciclete-CocheteDiana RibanaIdealGhostDuralexRedalCafeMetropolisHermannstadt Events.

Ne susțin magazinele: ActionSports, ExplorerSport.
Parteneri media: ciclism.rocemerita.rosibiul.rosibiu100%Hermannstädter Zeitung

Pe pagina de Facebook o să vă ținem la curent și cu alte informații și concursuri. Pe site-ul skirtbike.ro puteți afla mai multe detalii despre toate evenimentele SkirtBike din țară precum și sfaturi practice pentru bicicliste.

Vă așteptăm!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.