Dacă am intrat în luna Iulie știm că a trecut și data mult așteptatului eveniment organizat de firma DHS.

Maratonul DHS Corvin MTB a fost organizat  prima dată anul trecut. Cu un buget impresionant și cu o echipă de organizare de calibru, evenimentul a reușit să se impună rapid ca fiind unul de calibru, cu o organizare foarte bună și cu premii consistente.

La ediția cu numărul 2 majoritatea participanților au venit cu așteptări mari și la final de cursă putem spune că nu au fost dezamăgiți. Trei trasee spectaculoase, organizare exemplară, start diferențiat pentru fiecare traseu, sosire lângă Castelul Corvinilor, acestea au fost ingredientele principale ale DHS Corvin MTB Maraton 2012.

Cursa Hobby a fost dominată de Buzaș Ștefan (CS Petrolul Ploiești). După sportivul de la Petrolul au sosit la diferența foarte mică de timp Sdrăilă Ionuț (NoMad Merida) și Țigănescu Bogdan.

La feminin câștigătoarea a fost Gyurka Zsuzsu de la NoMad Merida Racing Team cu 1:43::22.

Rezultate complete DHS Corvin 2012 la categoria HOBBY pot fi găsite AICI

La RACE cei de la DHS Tibiscus au adus arma secretă care se numește Rareș Manea. Diferența de aproape 6 minute între Rareș și al doilea clasat arată forma excelentă pe care o are sportivul de la DHS Tibiscus.

Radu Tudor, de la Team Marossport, a fost singurul concurent de la Race care a sosit la o diferență rezonabilă de Rareș Manea, la 5:52. A fost urmat de Frunzeanu Marian (Bus-Giant Team) care a trecut linia de sosire in 3:43:36, la o diferență de aproape 15 minute față de câștigător.

Campioana de la feminin RACE a fost Piringer Beata de la Bus- Giant Team.

Rezultatele  complete DHS Corvin 2012 la categoria RACE pot fi găsite AICI

Traseul cel mai dificil a fost cel de la ELITE, doar 20 de concurenți reușind să parcurgă cei 99 de kilometri.

Cleppe Wouter (RAM bikes), ciclistul belgian care a câștigat anul acesta toate concursurile la care ne-a onorat cu prezența, s-a impus și la DHS Corvin 2012 cu timpul de 4: 42:52.

Locul 2 la general a fost ocupat de Kelemen Arpad de la Rock Machine. Arpad a reușit să își ia revanșa în fața lui Tudor Oprea de la ProCycling Geiger Team, după ce la Brașov, în cadrul etapei cu numărul 2 a Triadei, a fost învins de sportivul sibian.

Tudor Oprea a terminat cursa pe locul 3 după ce a sprintat pe ultima porțiune pentru a se impune în fața lui Ionașcu Marius de la DHS Tibiscus Team.

Rezultatele  complete DHS Corvin 2012 la categoria ELITE pot fi găsite AICI

DHS Corvin 2012 a fost un succes. Sunt sigur că va urma și ediția 2013 și că organizatorii vor ridica din nou ștacheta.

Le mulțumim băieților și fetelor de la DHS și DHS Bike Parts pentru că au fost niște gazde perfecte și au reușit să ofere o zi spectaculoasă participanților și spectatorilor. Să ne revedem cu bine în 2013!

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.