“Să nu vezi. Să nu auzi. Asta numesc oamenii handicap. Eu numesc handicap să te trezești doar pentru că trebuie. Să te duci la un birou care nu îți place, să stai într-o relație doar din obișnuință. Sunt Florin Georgescu și sunt ceea ce oamenii numesc – un nevăzător. Eu mă numesc un om care luptă să se autodepășească. Asta înseamnă să merg cu bicicleta până la olimpiadă la Londra. Voi filma pentru tine cei peste 2000 de km. Vezi dincolo de limite.”

Faptul că e nevăzător nu îl împiedică, ci îl motivează pe Florin Georgescu să facă propriul maraton olimpic: 2000 de kilometri pe bicicletă, până la Jocurile Olimpice. Alex Răcănel, cel mai bun prieten, care l-a însoțit și în turul României pe bicicletă (2400 km), îi este alături și în această călătorie.

“Suntem încrezători că putem parcurge 2.000 de kilometri. Cineva a crezut în noi şi ne-a susţinut demersul. Nu am plecat singuri în această călătorie.
Suntem însoţiti de către prietenii noştri şi sperăm să ajungem în condiţiile cele mai bune la Londra. Ne vom întreţine singuri, nu vom dormi în altă parte decât în această rulotă”, a mărturisit Georgescu pentru Dolce Sport.

Au plecat din Arad pe data de 15 iulie. De peste 10 zile pedalează zilnic câteva sute de kilometri.
Au trecut deja prin multe peripeții, recordul până acum a fost de 3 pene în decursul a 15 minute.
Pe data de 19 iulie Florin și-a serbat ziua de naștere pe bicicletă.

Puteți să îi urmăriți zilnic cu noi povestiri și filmulețe pe site-ul www.vezidincolodelimite.ro.

Manifestul lui Florin este:
Când lupţi să-ţi împlineşti un vis, cea mai grea bătălie o porţi cu tine: îţi descoperi limitele,te zbaţi să ţi le învingi, te provoci şi reuşeşti să te autodepăşeşti. Pentru că doar atunci când vrei cu adevărat, te ridici după fiecare căzătură. Şi doar atunci când crezi cu adevărat, îi faci şi pe ceilalţi să creadă în tine.
Vezi dincolo de limite!

Baftă Florin și Alex!

6 COMMENTS

  1. Bravo! De o mie de ori Bravo! Imi pare totusi rau ca asemenea oameni si fapte nu sunt mediatizati din plin. Cu astfel de oameni imi doresc sa incep ziua cand ascult sau vad o stire!

  2. Domnilor, toata stima! Succes, sa ajungeti sanatosi la Londra si sa stiti ca suntem mandrii de voi!

  3. Sper sa va intoarceti tot pe biciclete! Ar fi si un record greu de egalat.
    Multa sanatate!!!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.