Tudor Oprea a dobândit duminică 22 iulie al 11-lea titlu de campion național la categoria Elite, iar Cristian Losonczi al 3-lea titlu consecutiv la categoria Juniori.

Băieții de la ProCycling Geiger Team au arătat din nou că fac față cu brio traseelor cu dificultate tehnică ridicată.

Traseul de 5,1 km de la Păltiniș are o diferență de nivel de apoximativ 200 m pe tur. În funcție de categoria din care sportivii făceau parte au avut de parcurs un număr exact de ture plus un start loop pentru ca aceștia să se poată distanță.

Chiar dacă Lucian Logigan și Fabian Gandilă au lipsit din motive de sănătate, colegii lor şi-au menținut pozițiile obținute cu un an în urmă.

Categoria Elite a avut de parcurs 5 ture plus start loop-ul. Tudor Oprea a arătat că este de neînvins pe acest traseu foarte tehnic, reușind să termine concursul în o oră și 45 minute. Cel mai rapid tur a  fost parcurs în 19:58.

Pe locul doi la Elite s-a clasat Radu Tudor, la aproape 3 minute diferență, și pe locul trei Elisei Miron, la aproximativ 3 minute de Radu, ambii cicliști la echipa Maros Sport Team.

Robert Kovacs a reușit să termine pe locul 5 cu timpul de 1:59:45.

Spre deosebire de Elite, juniorii au avut de parcurs doar 4 tururi plus start loop-ul. Cristian Losonczi a reușit să ajungă la sosire cu 4 minute înaintea lui Vlad Bogdan și 13 minute înaintea lui Popa Andrei.

Echipa ProCycling se pregătește intens pentru treia parte a seriei de concursuri Triada MTB – renumitul Geiger Mountain Bike Challenge, care ajunge în acest an la a 5-a ediție. La începutul lunii septembrie băieții vor participa la Campionatul Mondial (Saafelden/Austria).

 

 

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.