Modelul de top al liniei de şosea este CCT Pro (6500€), echipat cu versiunea curentă Shimano Dura-Ace. Pentru acelaşi preţ puteţi cumpăra şi noua versiune mecanică 9000, iar pentru 8750€ va fi disponibil modelul 9700 cu Di2.

Printre noutăţi se numără angrenajul cu 52/36 dinţi, o modificare despre care cei de la Corratec cred că va fi făcută şi de celelalte branduri.

Cadrul este cu o jumătate de kilogram mai uşor decât versiunea precedentă, doar modelul de mijloc respectând reglementările UCI în ceea ce priveşte greutatea bicicletei – 6.8kg. Celelalte modele au nevoie de ceva greutate adăugată.

Noul CCT Pro este echipat cu un bottom bracket BB30, un set de roţi ce cântăresc 1400g de la Zzyzx, plus alte componente de la aceeaşi companie.

O altă versiune pentru CCT, fabricată dintr-un alt tip de carbon, va fi disponibilă la un preţ de 5300€ cu o echipare Dura-Ace sau la 4000€ cu Ultegra Di2.

Pentru iubitorii de mountain bike, Corratec a pregătit modelul Opiate FX (5000€) cu un travel de 150mm. Bicicleta este echipată cu o furcă RockShox Lyrik RC2, suspensie DT Swiss XM 180, un groupset Shimano Deore XT şi jante Zzyzx. 

sursa: bikeradar.com

2 COMMENTS

  1. Cine-s frate ZZYZX astia? ca tot aud de ei in ultima vreme, insa mi se pare o marca cam “no name” asa… In fine, am un ghidon de la ei (350 grame) pe care l-am schimbat de urgenta cu unul la jumatate de greutate, de la FUNN, alti no-name, insa putin mai atenti la greutati.

  2. ZZYZX sunt unici furnizori pentru Corratec de componente (pipa sa, ghidon, jenti etc). La modelele de top pun componente de carbon, dar pentru echipari mai de buget, primesti aluminiu care atarna la cantar destul de mult 🙂

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.