Bun venit la Surmont Gravity Enduro Jam 2012, un eveniment cu un concept fresh şi plăcere pe toată linia, in weekend-ul 14-16 septembrie la Cheile Grădiştei, minunatul nostru loc de desfăşurare!

Ce e nou? Totul! În primul rând, două trasee. Primul traseu este unul facil, accesibil si distractiv, dar care nu este unul de downhill în sensul actual al cuvântului, deşi accentul se pune tot pe gravitaţie. Acest parcurs conţine şi pasaje de flat şi sectiuni de usor uphill, astfel încât anduranţa şi polivalenţa riderilor este pusă la încercare şi cel mai bun allrounder se va impune. Al doilea traseu este felul principal şi totodată partea rafinată a meniului: downhill pur sange, pe un traseu provocator, cu elemente specifice!

În al doilea rând, inovativ este conceptul nostru de eveniment. Participanţii au la dispoziţie 2 zile în care se pot da pe cele două trasee cât de mult îi ţin plămânii, mâinile şi picioarele. Ieşit din comun este faptul că toate manşele zilei de concurs, fără excepţie, vor fi cronometrate si afisate, ceea ce înseamnă ca riderii vor putea observa la cald evoluţiile lor, iar noi vom lua în calcul cele mai bune manşe obţinute pe ambele trasee. Da, ne dorim să vedem lumea la dat cât mai mult!

În al treilea rând şi cireaşa de pe tort: locul de desfăşurare este unul cu totul şi cu totul ieşit din comun. Cheile Grădiştei-Fundata sunt un areal privat, situat într-un ambient natural sublim, în inima munţilor. Pachetul de participare la eveniment va include o optiune speciala de cazare, cu mic dejun si acces la spa, într-un resort renumit atât în ţară cât şi peste hotare.

Nu vă faceţi probleme! Accesul la traseu este asigurat în sistem de shuttle, cu maşini de teren echipate cu remorci dedicate trasportului de biciclete, iar costul transportului este inclus in taxa de participare. Deci, easy!

Voi trebuie doar să vă daţi. De restul ne ocupăm noi 🙂 Pregatiţi-vă bicicletele, şlefuiti-va tehnica de dat şi antrenaţi-vă gambele. Vă aşteaptam la Cheile Grădiştei între 14-16 septembrie pentru Surmont Gravity Enduro Jam 2012! Informatii si inscrieri pe www.gravityjam.surmont.ro

Ne vedem la dat!
Echipa voastra Surmont Club

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.