Cateye lansează noile ciclocomputere cu GPS numite Stealth 10 şi Stealth 50, care vor fi disponibile la începutul anului 2013.

Computerele Stealth nu reprezintă prima aventură a celor de la Cateye în lumea GPS-urilor – sunt pe piaţă deja cu Inou multisport computer – dar nu au folosit niciodată date GPS pentru un ciclocomputer.

Stealth 10 este foarte uşor de folosit de către orice utilizator. Unitatea nu este mai mare decât un ciclocomputer normal aşa că va apărea discret pe pipă sau ghidon.

Când eşti pe şosea, vei primi datele pe care majoritatea le primesc:

  • Viteza curentă, medie şi maximă
  • Distanţa totală
  • Distanţa turei
  • Timpul scurs
  • Ceas

Principalul avantaj faţă de un sistem clasic este că nu trebuie să pui un alt senzor pe bicicletă ci doar să montezi unitatea, iar în plus nu mai trebuie să introduci dimensiunea roţii.

Aceste computere pot stoca până la 60 de ore de date, iar după plimbare poţi încărca datele pe site-ul Cateye. De asemenea, poţi încărca datele direct pe TrainingPeaks şi foarte posibil şi pe Strava. Odată ajuns pe aceste site-uri, îţi poţi verifica performanţele, poţi analiza traseele pe Google maps şi distribui date către alţii.

Computerele vor fi rezistente la apă deoarece nu există nici un orificiu prin care ar putea pătrunde apa – pentru descărcarea datelor şi încărcare se foloseşte un suport USB.

Stealth 50 are avantajul că este compatibil cu ANT+, astfel că îl puteţi folosi cu o curea pentru monitorizarea ritmului cardiac, un senzor pentru cadenţă şi un indicator al puterii. Toate acestea vor apărea pe ecran şi vor fi înregistrate pentru a le downloada mai târziu.

Totul pare foarte simplu, aşa că dacă eşti un pasionat de tehnologie care a fost reticient până acum în ceea ce priveşte dispozitivele cu GPS, aceste ciclocomputere de la Cateye s-ar putea să te satisfacă.

Preţurile vor fi de 120$ pentru Stealth 10 şi 150$ pentru Stealth 50.

sursa: cateye.com, road.cc

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.