Considerate cele mai rapide pedale inventate vreodată, noile Xpresso de la Time reprezintă o evoluţie a inovatoarei linii iClic.

Xpresso vor fi disponibile în 5 variante (2, 4, 6, 8 şi 12), cu modelul 2 având un ax din oţel şi corp din compozit, iar modelul 12 cu ax din titan şi corp din carbon. Toate modelele păstrează acelaşi mecanism de retenţie de la iClic.

Platforma pedalei a fost vizibil mărită, având o suprafaţă de 700mm² ce ar trebui să ajute la transferul de putere şi în confort. Toate modelele în afară de Xpresso 2, au o plăcuţă de metal pe platformă ce poate fi înlocuită.

Greutatea pentru modelul de top Xpresso 12 Titan Carbon este impresionant de mică la doar 155g pentru o pereche şi chiar şi Xpresso 2 are o greutate remarcabilă la 220g pentru o pereche. Toate pedalele sunt dotate cu ajustare Q-Factor +/-5º şi 2.5mm lateral.

În timp ce vechile pedale iClic vor mai apărea timp de un an înainte de a dispărea de pe piaţă, modelul Time RXS rămâne în cataloage cu 3 variante disponibile.

Pentru iubitorii de ciclocros, mountain bike şi cicloturişti, cei de la Time au făcut câteva modificări asupra modelului ATAC. Greutatea a fost scăzută iar corpul pedalei a suferit şi el câteva ajustări care vor ajuta la îndepărtarea noroiului.

sursa: road.cc

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.