Cel mai spectaculos film de mountain bike-downhill din lume va rula, luni 22 octombrie de la ora 20:00, în exclusivitate la Grand Cinema Digiplex.
În „Where The Trail Ends”  vei avea ocazia să descoperi unele dintre cele mai spectaculoase locaţii de pe pământ într-o expediţie de mountain bike unică în lume.

Prezentat de Red Bull Media House şi Freeride Entertainment, „Where The Trail Ends” urmăreşte aventurile celor mai buni mountain bikeri din lume pe parcursul a trei ani în încercarea lor de a descoperi zone în care nimeni nu a mai făcut freeriding vreodată.
Darren Berrecloth, Cameron Zink, Kurt Sorge, James Doerfling, Andreu Lacondeguy şi înca o jumătate de duzină dintre cei mai buni freerideri din lume au ajuns la poalele Anzilor în Salta, Argentina, apoi în desertul Gobi din China, în Mustang, regiunea aproape secreta din Nepal, pe Fraser River din Columbia Britanica, cea mai vestică provincie a Canadei şi în Utah, locul unde s-a născut ideea de freeriding.

Premiera mondială a filmului a avut loc, în luna septembrie, la The Pearl Theatre din Palms Casino Resort în Las Vegas în prezenţa a peste 1.800 de fani. “Where The Trail Ends”, unul dintre cele mai spectaculoase documentare sportive din lume va rula o singura data la cinema în România, luni 22 octombrie de la ora 20:00 la Grand Cinema Digiplex în Băneasa Shopping City.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.