Protos este cel mai ambiţios proiect pe care l-a avut vreodată De Rosa.

Rezultatul a 2 ani de muncă, Protos este o bicicletă în care s-au investit toate cunoştiinţele acumulate în 60 de ani de muncă, la care se adaugă designul inovator. Această bicicletă este rodul colaborării cu inginerul Genoese, care a interpretat perfect  ideile şi dorinţele exprimate de familia De Rosa în construcţia unui cadru inovator, stabil, performant şi de un impact estetic foarte ridicat.

Odată urcat în şa senzaţiile vor fi unice, acest model oferind un confort impresionant. Abilitatea de a absorbi şi dispersa denivelările este obţinută prin designul particular al furcii Head Flat Face.

Protos nu lasă nimic la voia întâmplării. Materialul este un amestec de 3 fibre măsurate cu atenţie pentru un scop precis. Compoziţia e alcătuită din 50% fibră TI 800, 40% fibră TI 1000 şi 10% XN60. Cadrul Protos este cu 35% mai rigid decât bicicletele de acest gen ale celorlalte companii rivale.

Sistemul inovator de rutare a cablurilor în interior şi bottom bracket-ul de 86.5mm completează acest model pe care orice pasionat de ciclism şi l-ar dori.

Protos va fi disponibilă cu următoarele echipări:

– Campagnolo Super Record

– Campagnolo Super Record EPS

– Shimano Dura-Ace

– Shimano Dura-Ace DI2

sursa: derosanews.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.