Toata lumea a auzit de celebrul spray WD-40 si majoritatea l-au si folosit. Multi ani a fost singurul produs fabricat de respectiva firma. Acum gama WD-40 s-a diversificat cu o serie de produse speciale pentru biciclete, numite WD-40 BIKE. Aceste produse se impart in mai multe categorii – pentru curatat, pentru ungere si pentru intretinere.

WD-40 BIKE Foaming Wash – este un spray cu spuma biodegradabila folosita pentru curatarea bicicletei. Pur si simplu manaca murdaria de pe bicicleta, inlatura cele mai incapatanate pete si curata orice impuritate. Se poate folosi pe orice material, otel, aluminiu, carbon, titan, plastic, cauciuc.

WD-40 BIKE Heavy Duty Degreaser – este o substanta foarte puternica folosita in special pentru degresarea si curatarea angrenajelor. Dizolva si inlatura toata mizeria de pe lant, foi si pinioane. Este biodegradabila si se poate folosi pe orice material, otel, aluminiu, carbon, titan, plastic, cauciuc.

WD-40 BIKE Dry Lube – este un ulei de lant special creat pentru vreme uscata si curse prin zone aride si nisipoase. Polimerii speciali din ulei formeaza o pelicula protectoare ce tine nisipul fin si praful departe de lant. Transmisia ramane curata si ruleaza lin si silentios.

WD-40 BIKE Wet Lube – este un ulei de lant conceput pentru vreme umeda. Foarte util la turele prin zone noroioase, la cursele prin ploaie si prin zapada. Impiedica apa si noroiul sa contamineze transmisia, imbunatateste schimbarea vitezelor in conditii vitrege si unge lantul in profunzime.

WD-40 BIKE Frame Protectant – este o substanta ce protejeaza cadrul si alta parti metalice. Impiedica acumularea de mizerie, respinge murdaria, praful si apa. Suprafetele tratate raman mai mult timp curate si lucioase.

WD-40 BIKE Multi-Use Product – este un ulei bun la toate ce nu trebuie sa lipseasca nimanui. Greseaza schimbatoarele, manetele, cablurile si camasile, pivotii si articulatiile suspensiilor, parghiile si arcurile. Elibereaza partile ruginite, suruburile intepenite, tijele blocate. Ajuta pedalele, schimbatoarele si franele mecanice sa functioneze mai bine. Indeparteaza abtibildurile si substantele adezive, previne ruginirea, griparea si intepenirea pieselor.

Toate produsele WD-40 BIKE au fost indelung testate si verificate de cercetatori si ciclisti profesionisti.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.