Cadrul este din carbon şi are un design prin care cei de la Bianchi încearcă să îl apropie mai mult de modelul Oltre. Echipele din plutonul profesionist Vacansoleil şi Androni Giocattoli vor folosi biciclete Sempre Pro în sezonul viitor.

O secţiune mamut în down tube este lucrul care sare prima dată în ochi, o secţiune ce măsoară 5cm în punctul cel mai larg. Furca este full carbon, însă spre deosebire de celelalte companii italiene rivale, cei de la Bianchi au decis să construiască braţele furcii simple şi drepte.

Chainstay-urile au 4cm în punctele cele mai adânci şi îşi schimbă subtil forma de la cea de secţiune pătrată către o formă rotundă în drumul spre dropout. Partea posterioară a chainstay-ului conţine un mic orificiu pentru cablarea electronică, acesta fiind unul dintre update-urile aduse modelului pentru 2013.

Head tube-ul are 145mm la cadrul de 53cm. Acelaşi model de cadru are un unghi la seat tube de 74° şi un head angle de 71.5°, la fel ca la Oltre în ceea ce priveşte seat tube-ul şi doar un pic mai mic la head angle.  

Bianchi Sempre Pro va fi disponibilă în 7 mărimi, de la 47cm la 61cm, şi în 5 variante de echipare (Campagnolo Veloce sau Athena, Shimano 105, Ultegra, Ultegra Di2) la preţuri ce variază între 2500 – 4800 euro.

sursa: roadcyclinguk.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.