Așa cum spune un proverb din bătrâni omul deștept își face iarna car și vara sanie!

Dacă tot suntem în prag de iarnă Bike XCS iți oferă un „car pe 2 roți” la super preț. În plus, se pare că vremea va ține cu tine încă aproape 3 săptămâni, așa că o să ai timp bun săpedalezi cu plăcere.

Ca să nu fie nimeni lăsat pe dinafară Bike XCS a hotărât să facă reducere de 30% la toate produsele din magazin, asa ca sunt invitați la cumpărături și cei care au deja o bicicletă.

Citește regulamentul promoției în magazin sau pe web site, www.bikexcs.ro și vineri 23-11-2012 ești așteptat în magazinele Bike XCS. Dacă nu ajungi, poți rezerva bicicleta telefonic și până marți o poți ridica de la magazin.

 

4 COMENTARII

  1. Puteti sa ne spuneti va rog care va fi metoda de calcul a reducerii?

    Sa intelegem ca se va inmulti pretul intreg al bicicletei cu 70%?

    Sau va fi alta varianta de calcul mai alambicata?

    Multumesc!

  2. Scuze ca nu am mai avut timp sa revin cu un raspuns. Acum ca a trecut valul din magazine, am din npu putin timp sa mai citesc comentarii.

    Pretul este redus cu 30%, Adica pentru un produs de 100 de lei o sa platiti 70 de lei. Datorila voua, clientilor acest Black Friday pentru noi a fost un mare succes. Anul acesta am facut totul pe puterile noastre fara nici un sprijin de la furnizori. Anul viitor avem argumente sa le cerem sprijinul. Eu, personal, doresc sa evit sa public o lista cu produse care sa intre in promotie, prefer varianta simpla si la obiect, 30% mai putin ca tot ce vezi in magazin.

    A fost bine, foarte bine, multumim celor care ne-au sprijit si clientilor care au avut incredere in noi! Pentru cei care inca nu s-au hotarat inca mai au timp pana duminica la ora 24 sa dea comanda pe site pastrand reducerea de 30%

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.