Răsfață-ți hobby-ul fără compromisuri! Cheltuiește inteligent și profită de Black Friday și reducerile anului la BikeXpert!

O singură zi într-un an ai oportunitatea să cumperi de la BikeXpert biciclete, piese sau accesorii la super prețuri! Este șansa unica de a-ți cumpăra ceea ce ți-ai dorit tot sezonul dar poate nu te-a lăsat portofelul sau nu ai apucat să economisești.  Cine știe, poate intra la reducere casca la care ai visat, sau, poate un upgrade la cadrul tău, poate mănuși sau poate anvelopele pe care ți-ai dorit să le schimbi la ultimul concurs și nu ai avut posibilitatea. Acum este momentul, vineri amână tot ce ai programat și profită de reduceri de până la 50% la produsele din oferta Black Friday.

Fă-ți iarna car și vara sanie, sau mai bine spus ia vara schiuri și ACUM bicicleta!

Urmărește Black Friday la www.BikeXpert.ro , produsele vor fi afișate joi începând cu ora 20:00. Pentru a fi la curent cu noutățile, accesează pagina de Facebook a magazinului și dă un like la http://www.facebook.com/BikeXpert

2 COMMENTS

  1. Daca urmariti discounturile va puteti imagina cam ce adaosuri se practica 364 de zile pe an. Tineti cont ca si reduse preturile contin un adaos substantial.

  2. Adaosul particat este de 200-300% deci romania este tara tuturor posibilitatilor nu america !!!!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.