Lombardia

Modelul Lombardia este construit pe baza cadrului de carbon Sensa de generaţia a 4-a şi a furcii de carbon 1.5in. Bicicleta este echipată cu Shimano 105 şi are roţi Mavic Aksium. Este disponibilă pe piaţă la un preţ foarte bun – 1500€

Giulia Di2

Pentru 2013, cei de la Sensa oferă modelul Giulia cu un finisaj negru, elegant şi cu o rutare internă a cablurilor. Bicicleta are un gruopset Ultegra Di2, iar preţul de 3000€ o face una dintre cele mai accesibile din spectrul modelelor cu schimbătoare electronice.

Giulia Custom

Cu acelaşi cadru ca modelul Di2 Giulia, această bicicletă diferă în ceea ce priveşte groupsetul care este Dura-Ace 11 viteze. Roţile sunt RS, iar bicicleta poate fi achiziţionată la un preţ de 3300€.

Giulia Supremo

Cadrul Supremo are un layup de carbon optimizat, creat pentru a reduce din greutatea cadrului Giulia standard. Este vorba despre o reducere de 200g ceea ce duce cadrul către o greutate de numai 800g. Acest model are echipare Shimano Ultegra şi roţi Mavic Aksium, totul la un preţ de 2200€.

Fermo

Cadrul din aluminiu este acompaniat de o furcă de ciclocros din carbon. Cu un groupset Shimano 105, frâne Promax şi cu un angrenaj specific ciclocrosului – Shimano CX50 , modelul Fermo are un preţ de aproximativ 1100€.

Trentino SL

Această bicicletă are cadrul din aluminiu de top al celor de la Sensa, cadrul ce este însoţit de o furcă din carbon. Trentino SL este disponibilă cu echipare Tiagra pentru 925€, 105 pentru 1100€ sau cu Shimano Ultegra la 1230€.

sursa: bikeradar.com

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.