Dacă doreşti să îi cumperi copilului tău o bicicletă trebuie să iei în considerare Islabikes.

Majoritatea bicicletelor pentru copii nu sunt construite cu prea mare atenţie asupra calităţii. Sunt grele, frânele nu sunt prea bune şi sunt în general dezamăgitoare. Bicicletele Islabikes sunt ceva mai scumpe, dar au în acelaşi timp o calitate superioară. În plus, când va veni vremea să o vinzi vei obţine o sumă decentă pe ea. 

Beinn 24 are un cadru din aluminiu 7005 T6 – material care se regăseşte în cadrele multor biciclete pentru adulţi – iar furca este din oţel. Componentele sunt specifice unui copil, de exemplu manetele pentru frâne sunt mai mici pentru a putea fi utilizate de o mână de copil.  

Roţile de 24in au jante de tip box section şi cauciucuri de la Kenda. Sistemul de scoatere a roţilor “quick release” ajută la rezolvarea penelor mult mai rapid, salvând mult timp faţă de sistemul clasic. Beinn 24 vine cu o echipare SRAM X4 8 viteze şi o casetă de pinioane 11-32 dinţi.

Schimbătorul de viteze SRAM 3.0 Comp este foarte uşor de folosit. Angrenajul are o singură foaie pentru că cei de la Islabikes cred că mai multe foi i-ar încurca pe copii la schimbatul vitezelor, plus că prezenţa unei singuri foi reduce din greutatea bicicletei.

Greutatea acestui model este de 8.6kg, însă există şi versiuni de 20in şi 26in. Preţul este de 430 euro.

sursa: road.cc 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.