Charge Bikes a lansat platforma Custom Saddle Builder care îţi permite să proiectezi propria şa după propriile gusturi, având o gamă uriaşă de opţiuni de personalizare.

Utilizând populara şa Spoon, poţi alege orice combinaţie de materiale pentru materialul de suprafaţă, corp şi chiar culoarea cusăturii. Ţi-ai dorit dintotdeauna o şa violet cu corp galben, cusătură albă şi şine portocalii? Acum poţi avea aşa ceva.

Există o gamă de 13 culori pentru materialul care înveleşte şaua, 9 culori pentru corpul şeii, 9 pentru partea ventrală a şeii, 8 pentru logo şi 8 pentru cusătură. De asemenea, poţi alege materialul din care să fie şinele – oţel, titan. Site-ul este foarte uşor de utilizat, iar preţul şeii tale apare în partea de jos a ecranului în timp ce ţi-o personalizezi. Odată ce eşti mulţumit cu ea, apasă butonul “order”.

O şa customizată Spoon poate avea un preţ curpins între 86 şi 148 euro, în funcţie de opţiunile pe care le-ai folosit. Termenul de livrare este de 30 de zile de la data trimeterii comenzii iar transportul internaţional este asigurat de FedEx. Aceste şei pot fi comandate şi din România de pe site-ul: custom.chargebikes.com

sursa: road.cc

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.