Scaun multifunctional pentru copii de la Kanguru 1Designerul Oliver Klein de la Kanguru a reinventat scaunul pentru copii transformandu-l intr-un dispozitiv multifunctional ce poate fi transportat oriunde. Noul model de scaun a fost premiat cu aur la concursul Braun Prize 2012 numit „Genius Design for Everyday”.

Toate piesele scaunului sunt demontabile si se pot inlocui. Asta face sa fie mai usor de transportat si de curatat iar piesele se pot inlocui daca se strica sau se uzeaza. In plus este construit aproape in intregime din materiale reciclate.

Scaun multifunctional pentru copii de la Kanguru 2

Scaunelul se vinde impreuna cu un portbagaj special pe care se fixeaza foarte sigur. Portbagajul are protectii laterale pentru a proteja picioarele copilului de contactul cu roata si spitele. Se monteaza si se demonteaza rapid si simplu fara scule.

Scaun multifunctional pentru copii de la Kanguru 3

Scaunelul este prevazut cu un sistem de curele cu ajutorul carora poate fi purtat in spate ca un rucsac. Cat este montat pe portbagaj, curelele se clipseaza una in alta pentru a evita agatarea lor de roata. Cadrul rucsacului este reglabil pentru a se putea potrivi pe corpul oricarei persoane. Are o multime de curele si chingi ajustabile pentru fixarea pe umeri si centura. Si copilul are curele de sustinere pentru a putea sta sau chiar dormi in siguranta pe scaun. Partea de jos a scaunului are o baza dreapta astfel ca apoate fi asezat pe sol in pozitie verticala.

Scaun multifunctional pentru copii de la Kanguru 4

Deocamdata nu se cunosc pretul, greutatea si disponibilitatea.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.