Butuc Paul Components cu caseta Industry Nine 0Paul Components e o firma exclusivista ce fabrica doar produse de inalta calitate. In colaborare cu alta firma celebra pentru produsele foarte bune, au lansat un nou butuc de spate. Creat dupa ani de cercetare si testare, noul butuc numit RHUB este acum disponibil.

Butuc Paul Components cu caseta Industry Nine 1

Se fabrica in mai multe variante si pentru diferite scopuri.  Exista o varianta de sosea de 130mm, una de MTB de 135mm cu disc si fara disc si una extralata de 170mm pentru fat bike. Este oferit in trei variante coloristice – negru, argintiu si lustruit.

Butuc Paul Components cu caseta Industry Nine 2

Carcasa butucului este fabricata de Paul Components din aluminiu 6061. De asemeni axul si rulmentii sunt fabricate tot de cei de la Paul. Butucul are flanse inalte cu diametrul de 65mm si sunt distantate aproape egal fata de margini, astfel ca se pot folosi spite egale pe ambele parti. Se poate opta pentru 32 de gauri sau pentru 36. Suportul pentru disc este pentru 6 suruburi standard.

Butuc Paul Components cu caseta Industry Nine 3

Caseta fabricata de Industry Nine este o opera de arta. Are 6 clicheti si un inel de angrenare cu 60 de dinti. Se obtin astfel 120 de puncte de angrenare la fiecare 3 grade.  Mecanismul poate functiona si cu 3 clicheti pentru o rulare mai lina si mai linistita dar cu angrenare la 6 grade. Butucul se invarte pe trei rulmenti sigilati, plus unul de 40mm pentru caseta. Caseta este compatibila cu grupuri de 10 pinioane de la Shimano si Sram. Butucul are un sistem de tensionare a rulmentilor ce se poate regla foarte usor. Toate piesele se pot demonta facil pentru servisare si inlocuire.

Butuc Paul Components cu caseta Industry Nine 4

Modelul RHUB 130 cantareste 368g si costa 420$ in alb sau negru si 426$ varianta lustruita. RHUB 135 cantareste 371g si are acelasi pret. Disc RHUB are o greutate de 401g si aceleasi preturi. Varianta mai lata, Disc RHUB 170 are o greutate de 427g si se fabrica doar cu 32 de gauri. Pretul sau este de 440$ pentru alb sau negru si 446$ pentru varianta lustruita.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.