Edge 810/510

Ca design, 810 este identic cu modelul 800, având aceleaşi dimensiuni, culori, fără nici o îmbunătăţire a rezoluţiei. În schimb, 510 este ceva mai mare decât modelul 500 şi a primit un ecran color şi o interfaţă mai bună.

edge810

Edge 810 are un ecran de 2.6in şi o viaţă a bateriei de 17 ore şi este compatibil cu hărţi TOPO, inclusiv BirdsEye Satellite Imagery. Edge 510 are un nou ecran touchscreen mai mare, de 2.2in şi este compatibil atât cu GPS cât şi cu GLONASS. Cei de la Garmin spun că Edge 510 are o baterie ce ţine până la 20 de ore.

Edge510

Noutăţile constau în principal în pachetul de funcţii ale acestor noi computere, iar acum le poţi conecta la smartphone. Astfel poţi face lucruri interesante precum live tracking sau o distribuţie mai uşoară a datelor pe diverse reţele sociale.

Noua aplicaţie Garmin Connect Mobile (pe iOS şi Android) permite postarea detaliilor turei tale direct pe Facebook sau Twitter chiar imediat ce te-ai dat jos din şa. Astfel nu va mai trebui să introduci datele în computer întâi. Într-un moment în care din ce în ce mai multă lume foloseşte tablete şi smartphone-uri, Garmin a făcut o mişcare deşteaptă prin lansarea acestei aplicaţii. 

garmin edge 810 and 510i

Live tracking-ul înseamnă că familia şi prietenii îţi pot urmări traseul în timp real din canapea. Mai utilă este însă funcţia care afişează previziunile meteo tot în timp real.

Fullscreen captur

sursa: road.cc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.