Reflex - far de 2200lm de la Exposure 1

Exposure a lansat un far care pare desprins din filmele SF. Beneficiind de cele mai noi tehnologii, farul Reflex foloseste o combinatie de accelerometre si senzori de temperatura pentru un iluminat perfect.

Cei de le Exposure construiesc de multi ani faruri exceptionale alimentate cu baterii, iar Reflex e dintre cele mai reusite. Carcasa si suportul din aluminiu  sunt construite in Anglia pe freze CNC. Farul de 250 de grame contine bateriile, ledurile si toate componentele electronice.

Reflex - far de 2200lm de la Exposure 2

In partea din spate a farului este un mic afisaj cu leduri rosii. Acest afisaj este de un real folos pentru selectarea unuia din cele 11 moduri de functionare, arata starea bateriei, timpul pana la incarcare si poate fi citit si pe intuneric total. Modurile de functionare includ trei setari automate pentru 3, 6 si 12 ore precum si multe alte combinatii de intensitate. Totul este controlat de un singur buton ce face setarile foarte simple si rapide.

Reflex - far de 2200lm de la Exposure 3

Accelerometrele incorporate regleza intensitatea fluxului luminos in functie de viteza bicicletei. La viteze mari, farul lumineaza mai tare, ca ciclistul sa vada la timp eventualele obstacole. Aceasta functie este foarte utila la turele nocturne pe poteci de munte si padure. Acesta este si scopul primar al farului, nefiind optimizat pentru ture rapide pe sosea, unde din cauza vitezei mari bateriile se descarca foarte repede.

Reflex - far de 2200lm de la Exposure 4

Pretul de 600 de dolari este mare, dar alte faruri cu acelasi pret nu au aceeleasi calitati si functii ca Reflex. Pentru cei ce vor sa se plimbe noaptea pe offroad, cei 2200 de lumeni reprezinta solutia ideala.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.