Alago Commuter - Manusi de ciclism cu incalzire 1

Firma Alago s-a specializat in productia de manusi pentru diverse activitati sportive si nu numai. Acum are in oferta opt modele diferite, pentru portari, rugbisti si chiar gradinari. Pe noi ne intereseaza manusile de ciclism de iarna numite Alago Commuter.

Pentru ciclistii ce continua sa pedaleze si iarna, mainile reprezinta une din cele mai mari probleme. De la o anumita temperatura in jos, nici o manusa de ciclism nu mai tine cald. Doar manusile de ski mai fac fata, dar cu ele este dificil de actionat franele si schimbatoarele. Iata de ce Alago a inventat manusile de ciclism cu incalzire.

Alago Commuter - Manusi de ciclism cu incalzire 2

Cum functioneaza aceste manusi? In structura manusilor este integrat un agent chimic care se activeaza la caldura. Inainte de plecarea in tura manusile se introduc 15 secunde in cuptorul cu microunde, iar substanta chimica intra in functiune mentinand mainile calde cel putin o ora. Incalzirea este mai accentuata pe partea de deasupra a mainilor si la degete, dar nu ajunge si la varful degetelor. Varful degetelor de la manusi este facut din alt material si este atasat de restul manusii cu un strat elastic. Astfel varfurile se pot extinde pentru a se potrivi exact pe orice mana. Alte caracteristici interesante sunt pernutele cu gel din palme, elementele reflectorizante si captuseala ce absoarbe transpiratia. Degetul aratator are un material special ce permite folosirea telefoanelor cu touch screen.

Alago Commuter - Manusi de ciclism cu incalzire 3

Manusile sunt disponibile la pretul de 44 de euro.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.