Accesorii cu gel de la G-Form 1

Firma G-Form produce diverse accesorii si protectii cu gel pentru telefoane, laptopuri si echipamente sportive. Printre produsele lor se numara si cateva dedicate ciclismului.

G-Form Saddle Gel Kit este o protectie pentru şeile de bicicleta. Este format din patru pernute, doua mari si doua mici. Se poate aplica pe orice şa pentru a mari confortul si a elimina presiunea nefireasca si durerile de posterior. Pernutele cu gel se pot lipi pe şa in orice pozitie, unde simte fiecare ca e mai bine. Sunt audoadezive si se ataseaza de şa dupa o curatare prealabila cu alcool. Dupa dorinta se pot lipi doar pernutele mari sau doar cele mici. Pretul unui set este de 15 dolari.

Accesorii cu gel de la G-Form 3

G-Form Brake Hood Gel Over-Grips este un manson ce se pune deasupra manetelor de cursiera.Reduce vibratiile datorate terenului accidentat, prevenind oboseala mainilor si durerile in incheituri. Mansonul este autoadeziv si poate fi repozitionat oricand. Adezivul special nu lasa urme si dupa o usoara umezire se poate relipi. Pret 10 dolari.

Accesorii cu gel de la G-Form 4

G-Form Anti-vibration Bike Shoe Gel Pads este o pernuta de gel ce se introduce in pantofii de ciclism. Se pozitioneaza chiar deasupra placutelor pentru a diminua vibratiile si durerile din talpa si a mari confortul. Pret 10 doalri.

Accesorii cu gel de la G-Form 6

The G-Form Bike Shoe Insole este un branţ special conceput pentru pantofii de ciclism. Este construit din spuma ortopedica si o pernuta de gel. Reduce vibratiile, diminueaza durerile si elimina amorteala. Ajuta la absorbtia transpiratiei si la racorirea picioarelor. Structura speciala a spumei lasa aerul sa circule pastrand picioarele uscate. Are tratament antimicrobian ce previne aparitia mirosurilor neplacute, a bacteriilor si ciupercilor. Pretul unui set este de 20 dolari.

Accesorii cu gel de la G-Form 7

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.