Trek Domane 2.3

Lansată anul trecut cu mult fast, Domane are un dispozitiv “IsoSpeed”: un pivot între top tube şi seat tube care introduce un unghi de flexie şi, odată cu el, mai mult confort.

Fabian Cancellara (RadioShack), considerat unul dintre cei mai buni rutieri de clasice din generaţia sa, a fost unul dintre cei care au contribuit la construcţia acestei biciclete şi chiar o foloseşte în curse în defavoarea modelului Madone 7.

Trek Domane 2.3 seat stay

Cadrul este fabricat din seria de aluminiu Alpha 200. Acesta deţine câteva caracteristici ale unui cadru de carbon: top tube aplatizat, down tube supradimensionat care se lărgeşte în zona bottom bracket-ului, seat stay aplatizat.

Trek Domane 2.3 ghidon

Modelul de 56cm are un unghi al seat tube-ului de 73.3 grade şi unul al head tube-ului mai relaxat de 71.9 grade, ingrediente cheie pentru statutul modelului Domane de bicicletă de anduranţă. Furca are braţe de carbon, iar sistemele de frânare şi de schimabre a vitezelor sunt Shimano 105.

Trek Domane 2.3 sa

Pipa, ghidonul, tija de şa şi şaua sunt de la Bontrager, compania înfiinţată de pionerul mountain bike-ului Keith Bontrager şi care a fost pentru mult timp o subsidiară Trek. Roţile modelului Domane 2.3 au jante din aluminiu şi cauciucuri Bontrager Race.

Trek Domane 2.3 crank

Trek Domane 2.3 roata

sursa: roadcyclinguk.com

 

 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.