Focus

Bicicletele Focus se întorc în plutonul World Tour în acest sezon prin modelul Focus Izalco Team SL care va fi utilizat de echipa franceză Ag2r La Mondiale.

Focus a semnat un contract de 3 ani cu francezii pentru a deveni furnizorul de biciclete al echipei, înlocuindu-i pe cei de la Kuota şi marcând întoarcerea brandului german în ciclismul de top, după ce în 2011 a fost sponsorul celor de la Katusha.

AG2R

Echipa care îi include pe Yauheni Hutarovich, Jean-Christophe Péraud (locul 9 în Turul Franţei 2011) şi tânărul talent german Julian Kern, va folosi modelul Izalco Team SL în cursele de o zi şi în cele pe etape, în timp ce în etapele de contratimp vor folosi modelul Izalco Chrono.

focus 3

Izalco Team SL este modelul de top al liniei, iar cadrul a înregistrat o scădere în greutate pentru 2013, coborând sub bariera de 1kg, având 960g.

Furca este produsă tot de nemţi, modelul numindu-se Focus T4 Carbon, în timp ce groupsetul este Campagnolo Record EPS electronic. Francezii vor utiliza roţi Fulcrum Racing Speed XLR ce cântăresc 1324g. Acestea sunt echipate cu cauciucuri Schwalbe Ultremo HD tubulare, în timp ce pedalele sunt Keo Blade.

Focus_Fullcrum 2

Fizik este un brand cunoscut pentru şeile sale, iar rutierii de la Ag2r vor avea de ales dintre modelele Arione, Antares şi Aliante. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: roadcyclinguk.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.