Gama de produse de curatat ecologice de la Pure 0

PURE e o noua firma ce s-a lansat in productia de substante de curatat, gresat si intretinut biciclete. Toate produsele lor sunt ecologice, fara solventi din petrol iar ambalajele sunt din materiale reciclate. Voi face o scurta prezentare tuturor produselor disponibile pe siteul firmei.

Bike Degreaser – Curatirea cu substante toxico-chimice este ceva de domeniul trecutului. Degresantul pentru biciclete de la PURE este prietenos cu mediul, fabricat din ingrediente naturale, fiind totodata puternic si efectiv la eliminarea uleiului si vaselinei. Se clateste usor deoarece este solubil in apa, este ambalat intr-un flacon fara aerosoli si este biodegradabil. Se prezinta intr-un flacon de 250ml cu pulverizator si costa 12,99$.

Gama de produse de curatat ecologice de la Pure 1

Bike Grease – Vaselina PURE este special conceputa pentru biciclete, nu afecteaza mediul inconjurator si este 100% biodegradabila. Este rezistenta la apa si are excelente proprietati de gresare, fiind ideala poentru orice: headset, butuci, monobloc, suruburi. O cutie de 100g costa 12,99$.

Gama de produse de curatat ecologice de la Pure 2

Bike Oil – Uleiul pentru biciclete se lipeste de metal pentru a reduce frecarea partilor mobile. Impiedica aparitia ruginii si previne coroziunea. Se poate folosi in toata casa pentru aproape orice aplicatie.  Este 100% biodegradabil, se ambaleaza in flacoane de 150ml cu pipeta si costa 10,99$.

Gama de produse de curatat ecologice de la Pure 3

Bike Protector – O substanta ce se pulverizeaza pe cadru pentru a-l proteja de rugina, raze ultraviolete si zgarieturi. Impiedica depunerea murdariei si tine apa departe, adaugand un strat lucios pe piese. Se poate folosi si pentru scootere si motociclete. Se livreaza in flacon de 250ml cu pulverizator la pretul de 12,99$

Gama de produse de curatat ecologice de la Pure 4

Bike Wash – Curata orice suprafata, nu afecteaza vopseaua, nu contine acizi si are o actiune foarte puternica. Se poate folosi pentru suprafete vopsite de orice tip, nichel, crom sau orice alt material. Este 100% biodegradabil si nu afecteaza mediul. Un flacon cu pulverizator de 1 litru costa 16,99$.

Gama de produse de curatat ecologice de la Pure 5

Bike Wash Concentrate – O substanta de curatare concentrata pentru a fi folosita in ambalajul de la Bike Wash. Un flacon de 200ml se amesteca cu 800ml de apa pentru a se obtine 1 itru de Bike Wash. Flaconul costa 10,99$

Gama de produse de curatat ecologice de la Pure 6

Dry Lube – Un ulei pentru lant si angrenaje ce patreaza piesele curate in conditii uscate, cu mult praf. Impiedica nisipul si praful sa se lipeasca de lant, rezista la frecari mari si repetate si nu se poate indeparta cu apa. Un flacon de 100ml costa 10,99$.

Gama de produse de curatat ecologice de la Pure 7

Wet Lube – Ulei special pentru vreme umeda, ce rezista in orice conditii. Se lipeste de lant si angrenaje, fiind insensibil la apa, noroi, mizerie, zapada. Ideal pentru ture lungi in conditii extreme. Un flacon de 100ml costa 10,99$.

Gama de produse de curatat ecologice de la Pure 8

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.