Trusa de scule Unior 1600E1Na

Unior isi prezinta sculele intr-o cutie din otel expandabila, de moda veche. Cutia contine 37 de scule de calitate foarte buna, suficiente pentru orice mecanic amator.

Trusa de scule Unior 1600E1NbCheile inbus cu maner T sunt foarte bine prelucrate si au marimi intre 2,5mm si 10mm. Este inclusa si o cheie Torx T25 tot cu maner T. Cheile pentru conuri, pedale si cupe monobloc sunt din otel de calitate superioara taiat cu mare precizie.

Presa de lant, verificatorul de lant, cheia de spite, taietorul pentru cabluri si cele patru surubelnite sunt foarte folositoare si o calitate inalta. Doar manerul acestor scule e mai neobisnuit la prima vedere. Printre sculele mai rar intalnite prin astfel de truse sunt cele pentru introdus floarea in gatul furcii, pentru scos cuvetele setului de directie, si pentru montat si demontat conul inferior al setului de directie. Pentru bicicletele model mai vechi aceste unelte sunt o comoara!

Cireasa de pe tort este reprezentata de un şorţ de mecanic Unior livrat gratuit impreuna cu trusa. In cutie mai este loc si pentru alte scule, asa ca daca va lipseste o unealta, o puteti cumpara si adauga in trusa. Setul Unior 1600E1N se gaseste si in Romania la pretul de aproximativ 2.000 de lei.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.